تحلیل ویژه تکنیکال قیمت جهانی مس و آلومینیم در ۱ الی ۳ ماهه آینده
در بررسی تحلیل تکنیکال قیمت جهانی مس همانطور که در چارت فوق مشاهده می کنید پیش بینی می کنیم که قیمت آن در طی ۱ الی ۳ ماهه آینده دوباره سطح ۶۶۱۴٫۷۵ دلار/تن (پایین ترین سطح روز ۱۲ ژوئن) را لمس کند و پس از آنکه این سطح تاچ شد مجدد به سوی سطح مقاومت ۶۸۹۸ افزایش یابد که این موضوع را بررسی امواج الیوت و سطوح فیبوناچی تایید کرده اند.
در نمودار پایین مشخص است که حرکت افزایشی از سطح ۶۳۲۱ (پایین ترین سطح روز ۱۹ مارس) بدنبال تکمیل حرکت پنج موجی قیمت که از سطح ۸۷۶۵ (بالاترین سطح روز ۹ فوریه ۲۰۱۲) شروع شده بود صورت گرفته است.
این رالی و افزایش قیمت به احتمال زیاد اشاره به صعود قدرتمند قیمت جهانی مس به سطح ۷۲۵۵ دارد که این سطح در نمودار پایین بر روی خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی از کاهش ۸۷۶۵ به ۶۳۲۱ تشکیل شده است.
با این حال در چارت پایین به نظر میرسد که قیمت با سطح مقاومت ۶۸۹۸ (خط فیبوناچی ۲۳٫۶ درصدی) مواجه است که منجر به برگشت و تضعیف قیمت به سطح ۶۶۱۴٫۷۵ شده است و از نظر تحلیل و بررسی تکنیکال این کاهش در قالب سه موج a , b , c شکل گرفته است.
ما معتقدیم که موج b کم و بیش کامل شده است و می بایست منتظر برگشت قیمت در موج c باشیم و این دو موج با هم به همراه موج قبلی a یک موج بزرگ (b) را شکل می دهند که دومین موج از چرخه سه موجی می باشد که از سطح ۶۳۲۱ آغاز گردیده است.
سومین موج از این چرخه به احتمال زیاد از اطراف سطح ۶۶۱۴ شروع خواهد شد و به سوی سطح ۷۲۵۵ حرکت خواهد کرد. سطح حمایت نیز بر روی نرخ ۶۳۲۱ واقع شده است و تنها به شرط آنکه این سطح شکسته شود موجب تایید استمرار روند کاهشی به سوی سطح ۶۰۰۰ می گردد.
بنابراین از آنجاییکه بازار مومنتوم و فشار فروش زیادی در نقطه فعلی دارد پیش بینی کنیم که در طی ۱ الی ۳ ماهه آینده ابتدا قیمت جهانی مس محدوده حول و حوش ۶۶۱۴٫۷۵ را لمس کند و پس از تاچ این سطح به سوی سطح مقاومت ۶۸۹۸ دلار/تن افزایش یابد که در نمودار زیر حرکت بعدی قیمت جهانی مس مشخص گردیده است.
نمودار روند تغییرات روزانه قیمت جهانی هر تن مس در بازار بوس فلزات لندن
برای قیمت جهانی هر تن آلومینیم آلیاژی پیش بینی می کنیم که قیمت آن در طی ۱ الی ۳ ماهه آینده ابتدا دوباره سطح ۱۷۵۴٫۷۵ دلار/تن (پایین ترین سطح روز ۲۱ مه ) را لمس کند و دوباره به سوی سطح مقاومت ۱۹۳۸ حرکت کند.
در نمودار زیر مشخص است که قیمت جهانی آلومینیم با سطح مقاومت ۱۹۳۸ (خط فیبوناچی ۲۳٫۶ درصدی از کاهش ۲۸۰۳- بالاترین سطح روز ۳ مه ۲۰۱۱ به ۱۶۷۱٫۲۵ – پایین ترین سطح روز ۳ فوریه) مواجه است.
این سطح مقاومت فعلا به عنوان سدّ مستحکم قیمت در برابر افزایش اخیر از سطح ۱۶۷۱٫۲۵ عمل کرده است که موجب حرکت اصلاحی قیمت شده است.
ما معتقدیم که این حرکت افزایشی در قالب سه موج a , b , c تشکیل شده است. در نمودار زیر به وضوح دیده می شود که موج a در اطراف سطح مقاومت ۱۹۳۸ به پیک و سقف رسیده است که پس از آن می بایست منتظر برگشت قیمت در موج b باشیم که ممکن است در این موج حداقل تا سطح ۱۷۵۴٫۷۵ برسد.
همانطور که در نمودار زیر مشخص است پس از تکمیل موج b موج افزایشی c کنترل بازار در درست خواهد گرفت و در این موج قیمت آلومینیم آلیاژی می تواند به سوی سطح ۱۹۳۸ افزایش یابد.
با یک بررسی دقیق تر بر روی ساختار امواج از روند نزولی آغاز شده از سطح ۲۸۰۳ به ۱۶۷۱٫۲۵ می توان متوجه شد که این روند کامل شده است و سه موج بزرگ در قالب موجهای A , B , C این روند را تشکیل داده اند.
بررسی سطوح فیبوناچی از موج افزایشی C نشان میدهدکه این موج در اطراف سطح ۱۷۱۴ (خط فیبوناچی ۷۶٫۴ درصدی) متوقف شده است و زمانیکه که تکمیل این روند را ارزیابی می کنیم چنین رابطه بین نسبت این موج و موج A قابل قبول است.
در نمودار دوم به وضوح مشخص است که موج C از دو موج یکسان و برابر تشکیل شده است که توسط بررسی سطوح فیبوناچی دیگر در قالب موجهای (a) و (b) مشخص گردیده اند و برابری این دو موج نشاندهنده تکمیل موج C می باشد.
بدین ترتیب حرکت افزایشی قیمت که از سطح ۱۶۷۱٫۲۵ آغاز شده است به عنوان شروع موج افزایشی میان مدت تلقی می شود که می تواند در صورت عبور از سطح ۱۹۳۸ تا حدود سطح ۲۱۰۴ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) افزایش یابد.
در حرکت نزولی نیز سطح حمایت بر روی ۱۶۵۷ قرار دارد و چنانچه این سطح که بر روی خط فیبوناچی ۱۰۰ درصدی قرار دارد با قدرت شکسته شود می بایست منتظر فرود قیمت آلومینیم آلیاژی به سوی سطح ۱۵۱۴ دلار/تن باشیم.
نمودار روند تغییرات هفتگی قیمت جهانی هر تن آلومینیم آلیاژی در بازار بوس فلزات لندن
نمودار روند تغییرات هفتگی قیمت جهانی هر تن آلومینیم آلیاژی در بازار بوس فلزات لندن