تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

در زوج ارز یورو – دلار آمریکا تمایلات بازار هنوز هم نشان می دهد که احتمال فشار نزولی و تضعیف بیشتر یورو وجود دارد و امروز برای سومین روز متوالی ارزش دلار آمریکا عمدتا به خاطر آمار مثبت اقتصادی آمریکا و افزایش جریان ریسک پذیری تقویت شده است.

در طی چند روز گذشته فروشندگان یورو توانستند بخش زیادی از صعود اخیر یورو را برگردانند و قیمت از بالای سطح ۱٫۱۷۱۵ به سطوح پایین ۱٫۱۴ و ۱٫۱۳ سقوط کرد و برای امروز چنانچه به همین صورت قیمت پایین سطح ۱٫۱۲۶۶ (خط میانگین متحرک ۱۰ روزه گذشته) بسته شود سیگنال فروش به سوی سطوح ۱٫۱۱۸۱ و ۱٫۱۱۵۴ (خط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی از ۱٫۰۸۰۸ به ۱٫۱۷۱۵) صادر خواهد کرد.

قیمت زوج ارز پوند – دلار آمریکا نیز در تلاش برای عبور از نرخ ۱٫۵۴۰۰ است که پایین ترین سطح در ۱٫۵ ماهه گذشته است و در این صورت، می توان در انتظار کاهش پوند تا نرخ ۱٫۵۳۷۱ (خط میانگین متحرک ۲۰۰ روزه گذشته) بود. امروز آمار مقدماتی میزان تولید ناخالص داخلی آمریکا (GDP) در سه ماهه دوم سال ساعت ۱۷:۰۰ به وقت تهران اعلام می شود و چنانچه بالاتر از سطح انتظارات بازار (%۳٫۲) باشد موجب تقویت دلار آمریکا در برابر ارزهای اصلی می شود.

برای دلار ادامه روند صعودی در برابر ارزهای اصلی را انتظار داریم و این صعود عمدتاً به دلیل شرایط مثبت اقتصادی آمریکا است زیرا با توجه به آمارهای قوی اقتصادی ایالات متحده، احتمال افزایش نرخ بهره در سال جاری محتمل است و بدین جهت، باید به خاطر داشت، هر گونه حرکت کاهشی دلار در مقابل ارزهای اصلی کاملاً پایدار نخواهد ماند.

در سایر تحولات برای چشم انداز قیمت جهانی اونس نقره در طی ۲ الی ۴ هفته آینده پیش بینی می کنیم که قیمت آن به حرکت خنثی خود در منطقه محدوده ۱۴٫۰۱ و ۱۸٫۱۲ بزودی خاتمه دهد و به سوی سطوح ۹٫۷۸ و ۸٫۴۲ سقوط کند که در چارت پایین مشاهده می کنید.

همانطور که در نمودار پایین مشخص است این منطقه خنثی اونس نقره بین خطوط فیبوناچی ۸۶٫۴ درصدی و ۷۶٫۴ درصدی از موج افزایشی ۸٫۴۲ (پایین ترین سطح اکتبر ۲۰۰۸) به ۴۹٫۵۱ (بالاترین سطح آوریل ۲۰۱۱) قرار گرفته است.

روند نزولی فعلی اونس نقره از سطح ۴۹٫۵۱ در جهت خلاف روند افزایشی بلند مدت قیمت از سطح ۳٫۵۳ (پایین ترین سطح سال ۱۹۹۳) است و براساس آنچه که در چارت پایین دیده می شود سه موج بزرگ و قوی این حرکت افزایشی را تشکیل داده اند که از نظر بررسی امواج الیوت ویو موج سوم یعنی موج C از پنج موج کوچک تر به ترتیب موجهای I ، II ، III ، IV و V ساخته شده اند.

از منظر تحلیل تکنیکال بررسی امواج الیوت ویو نشان می دهد کف این موج IV یعنی سطح ۸٫۴۲ در طی ۲ الی ۴ هفته آینده لمس خواهد شد که البته قبل از کاهش قیمت به این سطح لازم است که سطح حمایت ۹٫۷۸ (خط فیبوناچی ۸۶٫۴ درصدی از حرکت بلند مدت آبی رنگ) قاطعانه شکسته شود.

به باور ما این دو هدف فوق برای اونس نقره تنها زمانی تایید خواهند شد که قیمت بتواند به پایین سطح حمایت ۱۴٫۰۱ کاهش یابد. در حرکت افزایشی نیز تنها به شرط آنکه قیمت به بالای سطح ۱۸٫۴۸ (بالاترین سطح روز ۲۱ ژانویه) و ۱۸٫۵۲ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) برسد تاییدی در جهت شکست کامل سطح مقاومت ۱۸٫۱۲ است که می تواند هدف افزایشی ۲۱٫۰۹ (خط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی) را نشانه بگیرد و این سناریوی افزایشی فعلا مورد توجه ما نیست.

در نمودار تایم فریم روزانه حرکت کاهشی قیمت از سطح ۳۵٫۳۶ (بالاترین سطح روز ۱ اکتبر ۲۰۱۲) در قالب سه موج شکل گرفته است که موج کنونی c توانسته تنها تا سطح ۱۴٫۴۷ (خط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی) برسد. به باور ما قیمت جهانی اونس نقره در این موج در بیشترین حالت کاهشی خود می تواند یا تا سطح ۱۱٫۹۶ یا تا سطح ۷٫۹۱ (خط فیبوناچی ۱۰۰ درصدی) ریزش کند.

به همین خاطر در طی ۲ الی ۴ هفته آینده احتمال وارونه شدن روند نزولی از سطوح فعلی بعید به نظر می رسد و بنابراین ما از هم اکنون روند نزولی را برای اونس نقره ادامه دار پیش بینی می کنیم و در نمودار زیر، روند احتمالی حرکت آتی اونس نقره و هدف بعدی آن مشخص شده است و برای نسبت برابری اونس طلا به نقره نیز پیش بینی می کنیم که برابری آن همچنان در روند افزایشی بلند مدت ادامه یابد و در میان مدت به هدف ۸۵ برسد و این به معنای کاهش بیشتر قیمت جهانی اونس نقره نسبت به اونس طلا است.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ماهیانه قیمت جهانی اونس نقره

اونس نقره

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس نقره

اونس نقره