تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

حرکت اصلاحی یورو دیروز در سطح مقاومت ۱٫۰۶۴۰ ناکام ماند و قیمت قادر به عبور از سطوح مقاومت ۱٫۰۶۴۰ و ۱٫۰۶۵۰ نشد و امروز پس از انتشار کاهش قیمت مصرف کنندگان اروپا (CPI) که کمتر از حد پیش بینی های بازار اعلام شد، قیمت یورو در مقابل دلار دوباره به پایین سطح ۱٫۰۶۰۰ بازگشت.

امروز آمار تورم قیمت مصرف کنندگان اروپا در ماه نوامبر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از رقم مورد انتظار %۰٫۲ به %۰٫۱ کاهش یافت و شاخص خالص تورم اروپا در دوره سالانه از رقم قبلی و مورد انتظار %۱٫۱ به %۰٫۹ کاهش یافت. پس از اعلام اخبار ضعیف تورم اروپا بازار به انتظار جلسه روز پنجشنبه بانک مرکزی اروپا است و همچنان انتظار اکثریت بازار، کاهش مجدد نرخ بهره بانکی اروپا در زیر صفر درصد است.

در حال حاضر، جو روانی بازار پس از اعلام تورم اروپا در انتظار توسعه سیاست های انبساطی و کاهش نرخ بهره بانکی اروپا است و در صورت تایید این موضوع احتمال شروع دور جدیدی از سقوط یورو به سوی سطح ۱٫۰۴۵۷ (پایین ترین سطح سال ۲۰۱۵) بعید نخواهد بود. مساله اختلاف نرخ بهره بین آمریکا و اروپا باعث شده معامله گران به فروش یورو اقدام کنند.

در این میان و با توجه به اختلاف بین سیاست های پولی بانک مرکزی اروپا با آمریکا در صورت اظهار نظر امروز یلن ریس بانک مرکزی آمریکا درباره آینده نرخ بهره بانکی، بازار ارز نوسانات قابل توجهی را تجربه خواهد نمود. این سخنرانی امشب در ساعت ۲۰:۵۵ به وقت تهران آغاز خواهد شد.

یکی از مهمترین عواملی که بازار به دقت به آن توجه می کند، برنامه آتی محرک های اقتصادی بانک مرکزی اروپا (QE) است که در نهایت تعیین کننده فروش یورو خواهد بود. اگر فردا مشخص شود که میزان بودجه ای که بانک مرکزی اروپا برای سیاستهای انبساطی جدید تعیین کرده زیاد است آنگاه باید به انتظار واکنش سریع یورو و حرکت کاهشی آن باشیم.

در چنین شرایطی وضعیت ایندکس دلار آمریکا (DXY) راهنمای خوبی از تمایلات بازار نسبت به تصمیم بانک مرکزی اروپا و فدرال رزرو آمریکا خواهند بود. در حال حاضر، حرکت صعودی ایندکس دلار آمریکا کماکان در بالای سطح ۱۰۰ ادامه دارد و انتظار می رود این حرکت با شکسته شدن سطوح مقاومت ۱۰۰٫۲۷ و ۱۰۰٫۳۹ به ترتیب تا ۱۰۰٫۸۵ و ۱۰۲ ادامه یابد.

در سایر تحولات برای قیمت جهانی اونس نقره در طی ۱ الی ۳ ماهه آینده پیش بینی می کنیم قیمت آن سطح حمایت ۱۴٫۰۱ و ۱۳٫۹۰ را بشکند و تا سطح ۹٫۷۸ کاهش یابد که این حرکت را بررسی امواج الیوت ویو و سطوح فیبوناچی تایید کرده اند.

براساس آنچه که در چارت ماهیانه پایین مشخص است اولین سطح حمایت قیمت اونس نقره بر روی خط فیبوناچی ۸۶٫۴ درصدی از موج افزایشی ۸٫۴۲ (پایین ترین سطح اکتبر ۲۰۰۸) به ۴۹٫۵۱ (بالاترین سطح آوریل ۲۰۱۱) قرار گرفته است.

دومین سطح حمایت اونس نقره بر روی خط فیبوناچی ۸۶٫۴ درصدی از موج افزایشی ۳٫۵۳ (پایین ترین سطح سال ۱۹۹۳) به ۴۹٫۵۱ قرار گرفته است. در نمودار زیر موج افزایشی قیمت اونس نقره از سطح ۴٫۰۴ در قالب پنج موج شکل گرفته است که موج چهارم یعنی موج ۴ در سطح ۸٫۴۲ کف خود را ساخته است.

تحلیل و بررسی شمارش امواج الیوت نشان می دهد که موج نزولی فعلی اونس نقره ممکن است کف این موج یعنی سطح ۸٫۴۲ را لمس کند که در چارت ماهیانه به وضوح مشخص است. به باور ما حرکت اصلاحی قیمت که در برخورد به سطح حمایت ۱۴٫۰۱ و ۱۳٫۹۰ اتفاق افتاده است تمام آنچه را که در این حرکت اصلاحی بدست آورده بود را از دست داده است که بیانگر از سرگیری روند نزولی اونس نقره است.

از نظر تحلیل تکنیکال استراتژیک کاهش قیمت اونس نقره به زیر سطح ۱۳٫۹۰ تاییدی در جهت شکست کامل سطح ۱۴٫۰۱ است که سیگنال فروش قوی صادر خواهد کرد. در چارت هفتگی پایین مشخص است که سه موج این موج نزولی اونس نقره از سطح ۴۹٫۵۱ را تشکیل داده اند که موج سوم یعنی موج C در قالب سه موج کوچکتر شکل گرفته است.

در نمودار هفتگی اونس نقره مشخص است که موج سوم یعنی موج c می تواند به اندازه طول موج اول یعنی موج a حرکت کند و قیمت را در این موج تا سطح ۷٫۹۱ (خط فیبوناچی ۱۰۰ درصدی) پایین بکشاند. در نمودار ماهیانه سطح حمایت قیمت اونس نقره بر روی ۱۴٫۰۱ (خط فیبوناچی ۸۶٫۴ درصدی) وجود دارد که موقتا مانع از فرود قیمت شده است.

لازم به ذکر است هر چقدر اونس نقره پایین سطوح ۱۴٫۳۸ و ۱۴٫۴۷ در نوسان باشد احتمال یک حرکت نزولی به سطوح ۱۱٫۹۶ و ۹٫۷۸ نیز وجود دارد که این اهداف در نمودار زیر به وضوح مشخص شده اند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ماهیانه قیمت جهانی اونس نقره

اونس نقره

نمودار روند تغییرات تایم فریم هفتگی قیمت جهانی اونس نقره

اونس نقره