تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

در زوج ارز یورو – دلار آمریکا دلیلی برای تغییر تحلیل روز گذشته وجود ندارد و همانطور که بدان اشاره کردیم در حرکت افزایشی این زوج همچنان مطابق الگوی افزایشی به بالاترین سطح ۶ ماهه گذشته ادامه دارد و شاخص دلار آمریکا برغم افزایش آمار اشتغال غیر کشاورزی آمریکا همچنان در نزدیکی پایین ترین سطوح ۵٫۵ ماهه گذشته قرار دارد و ارزش دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن به نزدیکی پایین ترین سطوح ۱٫۵ ساله گذشته کاهش یافته است.

در این موج افزایشی هدف ما رسیدن قیمت یورو در مقابل دلار آمریکا به سطح ۱٫۱۴۹۵ (بالاترین سطح اکتبر ۲۰۱۵) است و در این میزان، سطح حمایت مستحکمی بر روی نرخهای ۱٫۱۳۳۰ (پایین ترین سطح ۱ آوریل) و پس از آن سطوح ۱٫۱۳۰۲ و ۱٫۲۱۸۱ تشکیل شده است.

از این رو همانطور که روز گذشته گفتیم می توان سطح توقف استاپ را در محدوده نرخهای پایین ۱٫۱۳۳۰ قرار داد و سطح بعدی را در نرخ ۱٫۱۲۸۰ مشخص نمود. در صورت تشکیل حرکت صعودی برای امروز نرخهای محدوده نزدیکی ۱٫۱۳۳۵ و ۱٫۱۳۲۶ و سپس سطوح ۱٫۱۳۱۰ و ۱٫۱۳۰۰ فرصتهای مناسبی برای ورود به پوزیشن خرید با هدفهای ۱٫۱۴۲۵ ، ۱٫۱۴۳۸ و ۱٫۱۴۵۰ هستند و پس از آن، سطوح مقاومت بعدی به ترتیب نرخهای ۱٫۱۴۶۰ و ۱٫۱۴۷۰ و سپس ۱٫۱۴۹۵ و ۱٫۱۵۰۰ می باشند.

در زوج ارز پوند – دلار آمریکا نیز سطوح مقاومت بسیاری در مسیر حرکت اصلاحی قیمت وجود دارند که اولین آنها در سطوح ۱٫۴۲۸۰ ، ۱٫۴۲۹۵، ۱٫۴۳۲۱ و ۱٫۴۳۲۶ قرار دارند و مقاومت مهم بعدی بر روی سطح ۱٫۴۳۵۰ (خط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی از ۱٫۴۴۵۹ به ۱٫۴۱۷۲) تشکیل شده است و برای امروز پیش بینی می کنیم در صورت شکست سطح ۱٫۴۱۷۲ (پایین ترین سطح ۱ آوریل) به ترتیب به سطوح ۱٫۴۱۵۵ و ۱٫۴۱۲۸ و ۱٫۴۱۰۰ کاهش یابد.

از این رو در حرکت نزولی نیز چنانچه سطح حمایت ۱٫۴۱۷۲ (پایین ترین سطح ۱ آوریل) شکسته شود سیگنال فروش پوند در مقابل دلار آمریکا به سوی سطح ۱٫۴۱۳۵ (خط روند رسم شده از پایین ترین سطح ۲۹ فوریه) و ۱٫۴۱۲۸ و ۱٫۴۱۰۰ و پس از آن سطح ۱٫۴۰۵۶ (پایین ترین سطح ۲۴ مارس) صادر خواهد کرد که روز گذشته نیز بدان اشاره کردیم.

در زوج ارز دلار آمریکا – ین ژاپن فروشندگان همچنان به فشار برای سقوط بیشتر قیمت ادامه می دهند و هم اکنون قیمت تا سطح ۱۱۰٫۲۵ نیز پایین آمده است و اگر این سطح با قدرت شکسته شود فروشندگان با هدفهای نزولی ۱۱۰٫۰۰ ، ۱۰۹٫۸۰ ، ۱۰۹٫۲۱ ، ۱۰۹٫۰۰ و پس از آن سطح ۱۰۸٫۳۵ (بالاترین سطح ۲۳ اکتبر) وارد بازار خواهند شد.

سطوح مقاومت این زوج ارز به ترتیب بر روی سطوح ۱۱۱٫۳۶ ، ۱۱۱٫۵۰  و بعد از آن سطوح ۱۱۱٫۶۴ ، ۱۱۱٫۶۸ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی از ۱۱۳٫۸۰ به ۱۱۰٫۳۰ و خط میانگین متحرک ۵ روزه) و ۱۱۲٫۰۰ قرار دارند. همچنان بر این باوریم که روند حرکت شاخص دلار آمریکا مخصوصا پس از سخنرانی هفته پیش یلن ریس بانک مرکزی آمریکا کماکان نزولی است و از این رو تحولات قیمت را با حرکت نزولی دنبال می کنیم.

از منظر تحلیل تکنیکال در شاخص جهانی دلار آمریکا هر گونه حرکت اصلاحی فرصتهای مناسبی را برای ورود مجدد فروشندگان فراهم خواهد کرد. سطوح مقاومت شاخص دلار آمریکا نیز در سطوح ۹۵٫۲۲ (بالاترین سطح ۳۰ مارس)، ۹۵٫۸۳ (پایین ترین سطح ۲۸ مارس) و ۹۶٫۳۹ (بالاترین سطح ۲۸ مارس) و پس از آن سطح ۹۷٫۱۲ (خط میانگین متحرک ۲۰۰ روزه گذشته) قرار دارند.

گزارش صورتجلسه نشست پیشین بانک مرکزی آمریکا (FOMC) در روز چهارشنبه بسیار حائز اهمیت خواهد بود تا ببینیم که این صورتجلسه از افزایش نرخ بهره حمایت می کند و یا اعضای بانک فدرال رزرو آمریکا موضع انفعالی گرفته و سیاست انتظار و مشاهده بازار را دنبال خواهند کرد.

در سایر تحولات در قیمت جهانی اونس طلا هنوز قیمت پس از اعلام آمار اشتغال بخش غیر کشاورزی آمریکا در روند خنثی مابین نرخهای ۱۲۰۸ و ۱۲۳۶ قرار دارد و در حال حاضر بین سطوح ۱۲۱۵ (خط میانگین متحرک ۵۰ روزه) و ۱۲۳۶ (نزدیکی خط میانگین متحرک ۲۱ روزه) در نوسان است. اما این احتمال بسیار زیاد وجود دارد که روز چهارشنبه با اعلام صورتجلسه نشست پیشین بانک مرکزی آمریکا شاهد حرکت شدید قیمت اونس طلا و شکسته شدن این حرکت خنثی باشیم.

از منظر تحلیل تکنیکال و بررسی شمارش امواج الیوت پس از تکمیل موج (۴) در اطراف سطح حمایت ۱۲۰۸ در میان مدت احتمال از سرگیری موج افزایشی (۵) به سوی سطوح ۱۲۵۲ و ۱۲۸۳ وجود دارد و در صورتیکه صورتجلسه فردا شب بانک مرکزی آمریکا به نفع اونس طلا باشد ما از هم اکنون روند صعودی را برای اونس طلا به سطح ۱۲۸۳ ادامه دار پیش بینی می کنیم که در چارت پایین مشاهده می کنید.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس طلا

اونس طلا