تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

دلیلی برای تغییر تحلیل روز گذشته وجود ندارد و همانطور که بدان اشاره کردیم در زوج ارز یورو – دلار آمریکا معامله گران در انتظار خروج قیمت از روند خنثی بین سطوح ۱٫۱۳۲۵ و ۱٫۱۴۵۵ هستند و در حرکت نزولی سطوح حمایت به ترتیب بر روی سطوح ۱٫۱۳۱۰ ، ۱٫۱۳۰۰ و پس از آن سطوح ۱٫۱۲۸۴ و ۱٫۱۲۶۲ قرار دارند و در حرکت افزایشی اولین سطح مقاومت قیمت بر روی سطوح ۱٫۱۴۰۰، ۱٫۱۴۱۰ ، ۱٫۱۴۲۷ و ۱٫۱۴۵۴ و پس از آن سطوح ۱٫۱۴۶۰ و ۱٫۱۴۷۰ و ۱٫۱۴۹۵ (بالاترین سطح ۱۵ اکتبر ۲۰۱۵) و ۱٫۱۵۰۰ دیده می شوند.

برای بازگشت حرکت نزولی یورو، لازم است قیمت به پایین سطوح ۱٫۱۳۲۵ و در ادامه ۱٫۱۲۸۱ بازگردد تا به سطوح ۱٫۱۲۲۵ و ۱٫۱۱۴۲ کاهش یابد و این در حالی است که در حرکت افزایشی تثبیت و تایید قیمت در بالای سطح ۱٫۱۴۵۴ می تواند راه را برای شروع یک حرکت افزایشی به سوی سطوح ۱٫۱۴۹۵ و در میان مدت حتی سطح ۱٫۱۷۱۲ (بالاترین سطح سال ۲۰۱۵) هموار کند.

همانطور که قبلا بدان اشاره کردیم با انتشار صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا و اتخاذ رویکرد احتیاط در مورد افزایش نرخ بهره، ارزش دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن به پایین ترین نرخهای ۱۷ ماهه گذشته سقوط کرده است و دلار در برابر ین ژاپن از ابتدای سال جاری تا کنون چیزی در حدود %۹٫۵ ارزش خود را از دست داده است.

نگاهی به چارتهای بازار ارز نیز موئد این مطلب است و ین ژاپن پرقدرت ترین ارز بوده و معامله گرانی که این ارز را در مقابل ارزهای اصلی خریداری کرده اند هم اکنون در سود قابل توجهی هستند و از نظر بنیادی دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن همچنان تحت فشارهای نزولی است و در صورت شکست سطح ۹۴٫۰۱ (پایین ترین سطح ۷ آوریل) به ترتیب تا سطوح ۹۳٫۹۴ و ۹۳٫۸۰ و ۹۳٫۳۸ کاهش خواهد یافت. سطوح مقاومت نیز به ترتیب بر روی ۹۵٫۲۲ ، ۹۵٫۸۳ و پس از آن سطوح ۹۶٫۳۹ و ۹۷٫۰۹ (خط میانگین متحرک ۲۰۰ روزه) قرار دارند.

سقوط شدید شاخص ارزش دلار آمریکا که بیان کننده کاهش گمانه زنی ها از افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا در ماه آوریل بود، شوک بسیار شدیدی را به دلار آمریکا وارد ساخته است و در زوج ارز دلار آمریکا – ین ژاپن امتداد حرکت نزولی می تواند به سقوط دلار تا نرخ پایین سطح ۱۰۷٫۶۵ منجر گردد.

به باور ما این زوج در یک روند کاملاً نزولی قرار گرفته اند و تلاش دلار آمریکا در مقابل ین ژاپن برای بازگشت به بالای نرخ ۱۰۹٫۰۰ و ۱۰۹٫۱۰ نتیجه ای نداد و هم اکنون راه برای امتداد سقوط به سطح ۱۰۷٫۶۵ هموار است و سقوط قیمت به زیر نرخ ۱۰۷٫۶۵ آغاز یک حرکت نزولی قدرتمند به ترتیب به سطوح ۱۰۶٫۵۵ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی از ۷۵٫۳۲ به ۱۲۵٫۸۶) ، ۱۰۷٫۰۰ و ۱۰۶٫۷۹ و ۱۰۶٫۶۷ خواهد بود.

از آنجاییکه اقتصاد ژاپن به شدت وابسته به صادرات است افزایش ارزش ین خبر خوشی برای رئیس بانک مرکزی ژاپن محسوب نمی شود و در گذشته گاه و بیگاه شاهد دخالتهایی از طرف آنان در بازار بوده ایم اما ایا اینبار نیز چنین خواهد شد؟

این موضوع بسیار بعید به نظر می رسد، زیرا دخالت در بازار به به چند طریق ممکن است که یکی از آنها ابزار دخالت کلامی است که این روش اگر پشتوانه عملی نداشته باشد اولا کوتاه مدت است و ثانیا اعتبار مقامات را زیر سوال می برد که علی الظاهر سیاست فعلی بانک مرکزی ژاپن و همکارانش چنین است.

در زوج ارز یورو – ین ژاپن نیز قیمت در مسیر حرکت نزولی به سوی سطوح ۱۲۲٫۵۰ و ۱۲۲٫۱۳ (پایین ترین سطح ۲۹ فوریه) و پس از آن سطح ۱۲۱٫۹۴ (خط فیبوناچی ۵۰ درصدی از ۹۴٫۱۴ به ۱۴۹٫۷۳) است و احتمال فرود و سقوط بیشتر قیمت به نرخهای ۱۲۰ و ۱۱۹٫۱۳ (پایین ترین سطح ۱ آوریل ۲۰۱۳) همچنان وجود دارد. سطوح مقاومت به ترتیب بر روی ۱۲۴٫۲۰ ، ۱۲۴٫۲۵ ، ۱۲۴٫۵۰ ، ۱۲۴٫۶۰ و ۱۲۴٫۶۵ قرار دارند.

در سایر تحولات در قیمت جهانی اونس طلا هنوز قیمت پس از انتشار صورتجلسه نشست پیشین بانک مرکزی آمریکا در روند خنثی مابین نرخهای ۱۲۱۵ و ۱۲۴۴ قرار دارد و این احتمال بسیار زیاد وجود دارد که هفته آینده شاهد حرکت شدید قیمت اونس طلا و شکسته شدن این حرکت خنثی باشیم.

از منظر تحلیل تکنیکال و بررسی شمارش امواج الیوت پس از تکمیل موج (۴) در اطراف سطح حمایت ۱۲۰۸ در میان مدت احتمال از سرگیری موج افزایشی (۵) به سوی سطوح ۱۲۵۲ و ۱۲۸۳ وجود دارد و در صورتیکه امروز قیمت اونس طلا بالای سطح ۱۲۳۴ (خط میانگین متحرک ۲۱ روزه) بسته شود ما از هم اکنون روند صعودی را برای اونس طلا به سطوح ۱۲۵۲ و ۱۲۸۳ ادامه دار پیش بینی می کنیم که در چارت پایین مشاهده می کنید.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس طلا

اونس طلا