تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا از آنجایی که قیمت نتوانسته به بالای سطح مقاومت ۵۰٫۱۱ دلار/بشکه برسد، سیگنال قیمت کمی مبهم و پیچیده است و باید منتظر شکسته شدن یکی از سطوح ۴۹٫۱۱ یا سطح حمایت ۴۷٫۶۹ بود تا جهت بازار مشخص گردد.

همانطور که در چارت پایین مشخص است سطح مقاومت قیمت بر روی خط فیبوناچی ۲۶۱٫۸ درصدی از موج افزایشی ۳۹٫۸۵ (پایین ترین سطح ۲۰ آوریل) تشکیل شده است که این تحلیل براساس افزایش قیمت  از سطح ۳۷٫۶۱ (پایین ترین سطح ۱۸ آوریل) به ۴۱٫۵۳ (بالاترین سطح ۱۹ آوریل) در نظر گرفته شده است.

عدم قدرت و توانایی قیمت نفت در عبور از این سطح مقاومت باعث قرار گرفتن قیمت آن در محدوده بین سطوح ۴۸٫۶۲ و ۴۹٫۱۹ شده است که هر یک از این سطوح به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی ۲۳۸٫۲ درصدی و ۲۲۳٫۶ درصدی تشکیل شده اند و حرکت آهسته قیمت نفت از روز ۲۰ مه به معنای آن است که حرکت شدید و تندی برای قیمت نفت در راه است.

در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۴۸٫۶۲ با قدرت شکسته شود به معنای تشکیل سقف دو قلو در حوالی سطح ۵۰٫۱۱ است و این الگو در صورت تحقق به کاهش قیمت نفت به سوی سطح ۴۷٫۶۹ (خط فیبوناچی ۲۰۰ درصدی) اشاره دارد که قبل از آن می بایست حتما کندل دو ساعته پایین سطح ۴۸٫۳۵ (مماس با خط روند) بسته شود.

در حرکت صعودی نیز چنانچه از بالا سطح مقاومت ۴۹٫۱۹ با قدرت شکسته شود سیگنال افزایش دوباره به سوی سطح ۵۰٫۱۱ (خط فیبوناچی ۲۶۱٫۸ درصدی) صادر می کند. این هفته بدلیل تشکیل جلسه اوپک در روز پنجشنبه باید منتظر واکنشهای فاندامنتالی بازار نفت نیز بود.

از این رو در حرکت صعودی تنها با شکسته شدن سطح ۴۹٫۱۹ و تثبیت دو ساعته قیمت در بالا آن، احتمال صعود تا سطح ۵۰٫۱۱ و پس از آن سطح ۵۰٫۶۸ دلار/بشکه وجود خواهد داشت که این سطح بر روی خط فیبوناچی ۲۷۶٫۴ درصدی قرار دارد.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نفت خام

امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن پیش بینی می کنیم قیمت آن بین سطوح خنثی ۴۸٫۸۶ و ۵۰٫۳۸ دلار/بشکه در نوسان باشد تا با شکست یکی از سطوح فوق جهت بازار مشخص گردد.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطوح خنثی و رنج بین خط فیبوناچی ۲۰۷ درصدی و ۲۲۳٫۶ درصدی از موج افزایشی ۳ یعنی سومین موج از چرخه پنج موجی از سطح ۲۷٫۱۰ (پایین ترین سطح ۲۰ ژانویه) تشکیل شده است.

هر چند این موج قادر است قیمت نفت برنت را تا حدود سطح ۵۳٫۸۷ بالا بکشاند که این سطح محل برخورد قیمت به خط فیبوناچی ۲۶۱٫۸ درصدی و مماس با خط روند افزایشی است اما این سطح تنها از طریق عبور قیمت از سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ و بسته شدن کندل روزانه بالای این سطح میسّر خواهد بود و در واقع هدف واقع بینانه سطح ۵۱٫۷۲ (خط فیبوناچی ۲۳۸٫۲ درصدی) پیش بینی می شود.

در حرکت نزولی نیز تنها به شرط شکسته شدن سطح حمایت ۴۸٫۸۶ (خط فیبوناچی ۲۰۷ درصدی) و تثبیت کندل دو ساعته پایین آن منجر به کاهش به سطح ۴۶٫۹۸ (خط فیبوناچی ۱۸۶٫۴ درصدی) می گردد که این سناریو بستگی به شکست کامل سطح حمایت ۴۸٫۸۶ دارد.

بنابراین قیمت نفت برنت هم اکنون در روندی خنثی قرار گرفته و انتظار می رود مابین نرخهای ۴۸٫۸۶ و ۵۰٫۳۸ دلار/بشکه به این حرکت ادامه دهد تا با قدرت یکی از سطوح فوق شکسته شود و جهت آن مشخص گردد که در نمودار پایین مشاهده می فرمایید. در نمودار زیر روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت برنت و هدف بعدی آن مشخص شده است.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن

نفت برنت