تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال
امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا تحلیل دیروز معتبر است و پیش بینی می کنیم اگر قیمت موفق به تثبیت دو ساعته بالای سطح مقاومت ۴۹٫۶۰ دلار/بشکه شود به ترتیب تا سطوح ۵۰٫۱۱ و ۵۰٫۶۸ افزایش می یابد. همانطور که در چارت پایین مشخص است شکست سطح مقاومت ۴۹٫۶۰ در طی ۲۴ ساعته گذشته می تواند تاییدی در جهت شکست کامل سطح مقاومت ۴۹٫۱۹ (خط فیبوناچی ۲۳۸٫۲ درصدی) باشد که در تحلیل روز گذشته بدان مفصل اشاره کردیم.
در نمودار تایم فریم یک ساعته پایین قیمت نفت آمریکا همچنان در تلاش برای تثبیت موج افزایشی b در بالای سطح ۴۹٫۶۰ است که اگر موفق شود می تواند دوباره به هدف ۵۰٫۱۱ (خط فیبوناچی ۲۶۱٫۸ درصدی) صعود کند که این موضوع را بررسی امواج الیوت نشان داده است.
این در حالی است که اگر کندل روزانه پایین سطوح ۴۸٫۶۲ (خط فیبوناچی ۲۲۳٫۶ درصدی) و ۴۸٫۳۳ بسته شود و از طرفی چون دو بار توانسته خط روند افزایشی رسم شده از سطح ۳۵٫۲۴ (پایین ترین سطح ۵ آوریل) را بشکند، در موج c باعث برگشت قیمت نفت آمریکا به سطح حمایت ۴۷٫۶۹ (خط فیبوناچی ۲۰۰ درصدی) می شود که این سناریو فعلا مورد توجه ما نیست.
در حال حاضر قیمت نفت آمریکا فعلا در نزدیکی سطح مقاومت ۴۹٫۶۰ در نوسان است و بیشتر روزهای هفته گذشته بین سطوح ۴۸٫۳۲ و ۴۹٫۳۰ در نوسان بوده است. برای مشخص شدن حرکت قیمت نفت آمریکا می بایست روند خنثی فعلی قیمت که مابین نرخهای ۴۹٫۶۰ تا ۴۸٫۳۳ است با قدرت شکسته شود که احتمال شکست ۴۹٫۶۰ و افزایش به سوی سطح ۵۰٫۱۱ بسیار زیاد است.
چشم انداز کوتاه مدت قیمت نفت صعودی است زیرا با قدرت به بالای سطح مقاومت ۴۹٫۱۹ دلار/بشکه افزایش یافته است و اخبار متعددی که این هفته در بازار منتشر خواهد شد، می تواند پتانسیل لازم برای حرکت و خروج از روند خنثی را برای قیمت نفت فراهم آورد و در این میان بی شک گمانه زنی ها از کاهش آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا و حمله شبه نظامیان به نیجریه توجه خاص خریداران نفت را به خود جلب خواهد کرد.
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا
امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن تحلیل دیروز معتبر است و پیش بینی می کنیم قیمت آن با توجه به شکست سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ به سوی سطح ۵۰٫۹۶ (بالاترین سطح ۲۶ مه ۲۰۱۶) افزایش یابد و چنانچه این سطح با قدرت شکسته شود سیگنال خرید تا سطح مقاومت بعدی ۵۱٫۷۲ صادر خواهد کرد که در چارت پایین به وضوح مشاهده می کنید.
در چارت تایم فریم روزانه پایین این سطوح مقاومت هر یک به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی ۲۲۳٫۶ درصدی و ۲۳۸٫۲ درصدی از موج افزایشی ۳ یعنی سومین موج از چرخه پنج موجی از سطح ۲۷٫۱۰ (پایین ترین سطح ۲۰ ژوئن) قرار دارند که دیروز موفق به شکست سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ شد و برای امروز سیگنال خرید صادر کرده است.
به اعتقاد ما این موج از توانایی و قدرت زیادی برای رسیدن به سطح ۵۳٫۸۷ (خط فیبوناچی ۲۶۱٫۸ درصدی) برخوردار است که البته هدف واقع بینانه ما سطح ۵۱٫۷۲ (خط فیبوناچی ۲۳۸٫۲ درصدی) خواهد بود. بدین دلیل حرکت قیمت کاملاً افزایشی است و خصوصاً تثبیت قیمت در بالای سطح ۵۰٫۳۸ روندی کاملاً افزایشی را به همراه خواهد داشت. در حرکت صعودی، معامله گران برای خرید نفت برنت از بالای سطح ۵۰٫۳۸ و بالاتر وارد عمل خواهند شد.
قبلا قیمت نفت برنت با هر بار رسیدن خود به سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ مجبور به اندکی عقب نشینی به سوی سطح حمایت ۴۸٫۸۶ (خط فیبوناچی ۲۰۷ درصدی) می شد که دیروز با قدرت از این سطح عبور کرد و شکست سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ مسیر حرکت قیمت نفت برنت را در جهت افزایشی مشخص کرده است که در نمودار زیر دیده می شود.
انتظار می رود برای قیمت نفت برنت با توجه به عبور قیمت نفت برنت از سطح مقاومت ۵۰٫۳۸ قیمت آن تا سطح مقاومت بعدی ۵۰٫۹۶ و ۵۱٫۷۲ پیشروی کند. بالاتر از این سطح مقاومت مستحکمی بر روی نرخ ۵۳٫۸۷ دلار/بشکه قرار دارد که شکسته شدن آن می تواند استمرار روند صعودی را نوید دهد.
امروز هر چند تعداد اخبار اقتصادی چندان زیاد نیست، اما به نظر می رسد، پتانسیل لازم برای حرکت بازار نفت را در اختیار دارد، حمله شبه نظامیان به نیجریه و آمار فردا موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا محرّک قابل توجهی برای تعیین جهت حرکت بازار به شمار می رود. از منظر فاندامنتالی نیز روند حرکت قیمت نفت برنت همچنان صعودی است و از دید تکنیکال نیز احتمال شروع یک حرکت صعودی به سوی سطح ۵۱٫۷۲ دلار/بشکه وجود دارد که این هدف در نمودار زیر مشخص شده است.
نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن