تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

امروز به غیر از آمار فروش خانه های موجود و آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا اخبار اقتصادی مهمی در ایالات متحده منتشر نخواهد شد. گزارش خانم یلن رئیس بانک فدرال ایالات متحده، در برابر کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان نیز تکرار حرفهای روز گذشته در برابر کمیته بانکداران مجلس خواهد بود که در خصوص بررسی پیامدهای خروج احتمالی انگلیس از اتحادیه اروپا بر وضعیت اقتصادی این کشور و مواضع محتاطانه نرخ بهره سخن خواهد گفت.

بعد از نتایج همه پرسی انگلیس ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا که قرار است نتیجه نهایی آن فردا شب به وقت لندن منتشر شود، انتظار داریم عمده توجهات بازار به آمار اشتغال غیر کشاورزی آمریکا (NFP) در هفته آینده معطوف شود و هم اکنون براساس آتی فدفاند شانس افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا در ماه جولای ۹٫۵ درصد و برای ماه سپتامبر ۳۱ درصد می باشد.

در زوج ارز یورو – دلار آمریکا امروز انتظار داریم که قیمت در محدوده حمایت ۱٫۱۲۳۵ و ۱٫۱۲۲۰ متوقف بماند و در حرکت صعودی نیز سطوح مقاومت ۱٫۱۳۵۰ و ۱٫۱۳۸۰ منطقه مستحکمی را برای ادامه حرکت افزایشی ایجاد کند. در حال حاضر و تا قبل از برگزاری و نتیجه همه پرسی انگلیس با کاهش قیمت یورو به نرخهای پایین در سطوح ۱٫۱۲۳۵ و ۱٫۱۲۲۰ فرصتهایی برای خرید و با صعود قیمت به بالای نرخهای ۱٫۱۳۵۰ و ۱٫۱۳۸۰ زمینه برای ورود به پوزیشن فروش فراهم است تا خبر نتیجه همه پرسی انگلیس اعلام شود.

در زوج ارز پوند – دلار آمریکا نیز در حال حاضر قیمت آن در منطقه ای مابین ۱٫۴۶ و ۱٫۴۸ در حال نوسان است و پس از خبر فردا قطعا یکی از این دو خط شکسته خواهند شد. با توجه به سطح مقاومت در منطقه ۱٫۴۷۸۰ – ۱٫۴۸۰۰ و تشکیل سقف دو قلو چنانچه امروز نظرسنجی های جدید موسسات افکارسنجی انگلیس نشاندهده درصد بیشتر آمار خروج احتمالی انگلیس از اتحادیه اروپا باشد انتظار داریم قیمت پوند به پایین سطح حمایت مهم ۱٫۴۶۸۶ (خط میانگین متحرک ۲۰۰ روزه) کاهش یابد. دیگر زوج ارزها و همچنین اونس طلا نیز در فضای بدون روند و ثبات (Consolidation) بسر می برند و فردا خبر نتیجه همه پرسی انگلیس تکلیف بازار را برای روزهای آینده مشخص خواهد کرد.

در سایر تحولات و در نمودار روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال از منظر تحلیل تکنیکال این طور به نظر می رسد که رالی قیمت نفت برنت از سطح ۴۶٫۹۴ دلار در هر بشکه ذیر یا زود می تواند خود را تا سطوح ۵۲٫۸۰ و ۵۳٫۸۷ (خطوط فیبوناچی ۲۵۰ درصدی و ۲۶۱٫۸ درصدی) بالا بکشاند که این حرکت در موج افزایشی ۳ یعنی سومین موج از چرخه پنج موجی از سطح ۲۷٫۱۰ (پایین ترین سطح ۲۰ ژانویه) شکل گرفته است.

در چارت پایین به وضوح مشخص است که احتمالاً سطح حمایت بعدی در نرخ ۴۶٫۹۸ قرار گیرد که همراستا با کانال افزایشی از اواسط ماه فوریه به این سو است و هرگونه حرکت اصلاحی به نزدیکی سطح حمایت ۵۰٫۱۴ (خط میانگین متحرک ۲۱ روزه گذشته) می تواند فرصتهای مناسبی را برای خرید نفت برنت فراهم کند.

با توجه به پیشی گرفتن کمپین باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا نسبت به کمپین خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ما از هم اکنون براساس سطوح فیبوناچی و امواج الیوت ویو روند افزایشی را برای قیمت نفت برنت در کانال افزایشی و در موج ۵ ادامه دار پیش بینی می کنیم که در چارت روزانه پایین مشاهده می فرمایید.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن

نفت برنت