تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال
امروز برای نفت خام سبک آمریکا پیش بینی می کنیم با توجه به آنکه دیروز آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا (EIA) به میزان ۶٫۲۰۰- میلیون بشکه کاهش یافت (پیش بینی بازار ۳٫۳۵۰+ میلیون بشکه بود) در صورتیکه بتواند به همین صورت در بالای سطح مقاومت ۴۵٫۲۲ دلار/بشکه باقی بماند، به ترتیب تا سطوح ۴۶٫۲۰ و ۴۷٫۳۳ (خطوط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی و ۵۰ درصدی) افزایش می یابد که روز گذشته نیز بدان اشاره کردیم.
همانطور که در چارت روزانه مشخص است این سطح مقاومت ۴۵٫۲۲ بر روی خط فیبوناجی ۲۳٫۶ درصدی از موج افزایشی C یعنی سومین موج از چرخه سه موجی از سطح ۲۶٫۰۵ (پایین ترین سطح ۱۱ فوریه ۲۰۱۶) تشکیل شده بود که دیروز پس از اعلام کاهش در آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا با قدرت شکسته شد و مقاومت بعدی بر روی سطح ۴۸٫۹۶ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) قرار دارد.
از نظر تحلیل تکنیکال الگوی که از روز ۲۴ اوت ۲۰۱۵ به این سو در نمودار روزانه شکل گرفته است شبیه الگوی سر و شانه وارونه است و این بدان معناست که ممکن است قیمت نفت آمریکا بزودی به بالای سطح مقاومت ۴۶٫۲۰ افزایش یابد. برای امروز هدف واقع بینانه را می توان در سطح ۴۶٫۲۰ یعنی جاییکه خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی از موج افزایشی (c) قرار دارد در نظر گرفت که سومین موج از موج بزرگ C محسوب می شود.
در نمودار زیر، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت آمریکا و هدف بعدی آن مشخص شده است و در صورت ادامه این روند، حرکت قیمت نفت آمریکا به سمت سطوح ۴۶٫۲۰ و بالاتر امتداد خواهد یافت. این حرکت نشان دهنده شروع روندی جدید و افزایشی برای قیمت نفت آمریکا با هدفهای مشخص در نمودار پایین است.
در نمودار بعدی امروز برای نفت برنت دریای شمال پیش بینی می کنیم با توجه به آنکه دیروز آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا (EIA) به میزان ۶٫۲۰۰- میلیون بشکه کاهش یافت (پیش بینی بازار ۳٫۳۵۰+ میلیون بشکه بود) به ترتیب تا سطوح ۴۷٫۳۸ و ۴۷٫۶۲ افزایش یابد و این حرکت صعودی را شکسته شدن سطح مقاومت ۴۷٫۰۲ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) در نمودار یک ساعته پایین نشان داده است.
در چارت پایین هدفهای بعدی قیمت نفت برنت دریای شمال به ترتیب بر روی سطوح ۴۷٫۳۸ (خط فیبوناچی ۲۳٫۶ درصدی) و ۴۷٫۵۴ (خط میانگین متحرک ۲۱ روزه گذشته) و ۴۷٫۶۲ (خط فیبوناچی ۵۰ درصدی) دیده می شوند که دیروز نیز بدان اشاره کردیم. از منظر تحلیل تکنیکال این روند در قالب پنج موج شکل گرفته است و این ساختار اشاره به تکمیل شدن موج نزولی از سطح ۵۱٫۲۲ (بالاترین سطح ۱۹ اوت) دارد.
در نمودار زیر به وضوح مشخص است که قیمت نفت برنت دریای شمال در موج بزرگ C قرار دارد که سومین موج از چرخه سه موجی از سطح ۴۱٫۵۱ (پایین ترین سطح ۲ اوت ۲۰۱۶) می باشد و همانطور که دیروز گفته شد در این موج حداقل می تواند خود را تا سطح ۴۸٫۸۰ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) بالا بکشاند. امروز هر گونه حرکت اصلاحی قیمت نفت برنت محدود به سطوح حمایت ۴۷٫۰۲ و ۴۶٫۳۸ می باشد.
ادامه افزایش قیمت نفت برنت به بالای سطوح ۴۷٫۳۸ و ۴۷٫۶۲ می تواند تایید کننده موضوع حرکت صعودی بوده و مجدداً احتمال صعود قیمت به ترتیب به سطوح ۴۸٫۲۱ و ۴۸٫۸۰ دلار/بشکه را بوجود آورد که هر یک از این سطوح بر روی خطوط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی و ۳۸٫۲ درصدی مشخص شده اند.
بنابراین برای امروز سیگنال خرید صادر شده است و چشم انداز حرکت روزانه قیمت نفت برنت نیز ادامه همین حرکت است. در نمودار زیر، ادامه حرکت افزایشی قیمت نفت برنت دریای شمال را با هدفهای مشخص شده پیش بینی می کنیم و نفت برنت فرصتی برای اصلاح و جبران حرکت نزولی اخیر خود یافته است.
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا
نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت خام سبک آمریکا
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن
نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن