تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLH7) دلیلی برای تغییر تحلیل دیروز وجود ندارد و پیش بینی می شود بعد از خبر ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران در صورت سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ دلار در هر بشکه تا سطح مقاومت بعدی ۵۴٫۳۳ افزایش یابد و سیگنال خرید صادر کند و این حرکت صعودی را قرار گرفتن قیمت در بالای سطح ۵۲٫۱۶ نشان داده است که روز گذشته نیز بدان اشاره کردیم.

همانطور که در نمودار پایین مشاهده می فرمائید این سطوح مقاومت ۵۳٫۳۴ و ۵۴٫۳۳ هر یک به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی ۱۴٫۶ درصدی و ۷ درصدی از موج افزایشی ۴۲٫۲۰ (پایین ترین سطح ۱۴ نوامبر ۲۰۱۶) به ۵۵٫۲۴ (بالاترین سطح ۳ ژانویه) تشکیل شده اند. از آنجایی که قیمت نفت آمریکا دو سه بار در شکست سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ ناموفق بود این احتمال وجود دارد اگر بتواند از این سطح مقاومت عبور کند سیگنال خرید تا سطح ۵۴٫۳۳ صادر خواهد کرد.

افزایش اخیر قیمت نفت آمریکا نشان دهنده تکمیل شدن موج اصلاحی از سطح ۵۵٫۲۴ می باشد که این حرکت در قالب سه موج شکل گرفته بود و موج سوم یعنی موج (c) کوتاه تر از موجهای قبلی بوده است. در حرکت نزولی سطوح حمایت قیمت نفت آمریکا به ترتیب در ۵۲٫۶۸ ، ۵۲٫۳۵ و ۵۲٫۱۶ (خط فیبوناچی ۲۳٫۶ درصدی) قرار دارند و فعلا کف قیمت نفت آمریکا در نزدیکی سطح حمایت ۵۲٫۱۶ ساخته شده است.

باید توجه داشت برای امروز افزایش قیمت تا سطح ۵۳٫۵۵ تاییدی در جهت شکست کامل سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ و صدور سیگنال خرید با هدف های ۵۴٫۳۳ و ۵۵٫۲۴ خواهد بود که در نمودار پایین مشاهده می فرمائید. بنابراین، اگر امروز در ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا کمتر از حد پیش بینی بازار (۲٫۸۱۵+ میلیون بشکه) اعلام شود، احتمال شکست سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ را بوجود خواهد آورد.

از این رو روند حرکت نفت خام سبک آمریکا را صعودی می دانیم و انتظار می رود این حرکت به بالای سطح مقاومت ۵۳٫۳۴  ادامه داشته باشد. لازم به ذکر است بامداد امروز آمار موجودی ذخایر هفتگی انجمن نفت آمریکا (API) از رقم قبلی ۵٫۰۴۰-  میلیون بشکه به ۲٫۹۲۷+ میلیون بشکه افزایش یافت و بالاتر از حد پیش بینی بازار ۲٫۸۰۰+ میلیون بشکه بود.

در نمودار بعدی امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRH7) پیش بینی می شود قیمت آن در صورت شکست سطح مقاومت ۵۵٫۸۲ تا سطح ۵۶٫۵۵ افزایش یابد در غیر این صورت ممکن است قبل از شکست ۵۵٫۸۲ دوباره به سوی سطح حمایت ۵۴٫۵۶ اصلاح کند.

همانطور که در نمودار تایم فریم یک ساعته پایین دیده می شود این سطح مقاومت ۵۵٫۸۲  بر روی خط فیبوناچی ۲۳٫۶ درصدی از موج اصلاحی ۵۶٫۹۵ قرار دارد که اگر شکسته شود راه را برای افزایش قیمت نفت برنت تا مقاومت بعدی یعنی سطح ۵۶٫۵۵ (خط فیبوناچی ۱۴٫۶ درصدی) فراهم می سازد.

از نظر تحلیل تکنیکال موج افزایشی اخیر قیمت نفت برنت به معنای تکمیل شدن موج اصلاحی قیمت از سطح ۵۸٫۳۷ می باشد و این حرکت از سه موج کوچک شکل گرفته بود که موج سوم یعنی موج (c) کوتاه تر از موجهای قبلی بوده است و برای امروز تنها کاهش قیمت به پایین سطح حمایت ۵۴٫۵۶ (خط فیبوناچی ۵۰ درصدی) و تثبیت کندل دو ساعته پایین آن منجر به کاهش به سوی سطوح ۵۳٫۹۹ و ۵۳٫۶۱ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) می شود.

با این حال، بعد از خبر ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران در صورت تثبیت یکی دو ساعته قیمت در بالای نرخ ۵۵٫۸۲ و از آنجایکه پس از آن سطح مقاومت خاصی در مقابل نفت برنت نخواهد بود، امکان صعود بیشتر به ترتیب تا سطوح ۵۶٫۵۵ و ۵۶٫۹۵ دلار در هر بشکه نیز وجود خواهد داشت که این اهداف را در نمودار پایین به وضوح مشاهده می فرمائید. امروز بهتر است منتظر واکنش قیمت نفت برنت بعد از خبر ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران یعنی خبر آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا بود.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن