تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLH7) پیش بینی می شود قیمت آن در نزدیکی سطح ۵۲٫۷۶ یا سطح ۵۲٫۱۶ دلار در هر بشکه مورد حمایت قرار گیرد و بعد از آن به سوی اطراف سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ افزایش یابد. همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح ۵۳٫۳۴ بر روی خط فیبوناچی ۱۴٫۶ درصدی از موج افزایشی ۴۲٫۲۰ (پایین ترین سطح ۱۴ نوامبر ۲۰۱۶) به ۵۵٫۲۴ (بالاترین سطح ۳ ژانویه) قرار دارد.

در چارت پایین حرکت اصلاحی و نزولی اخیر از سطح ۵۵٫۲۴ در درون یک الگوی گوه (wedge) شکل گرفته است که خط روند بالایی این الگو که مماس با سطح مقاومت ۵۴٫۱۰ و خط روند پایینی این الگو مماس با سطح حمایت ۵۱٫۳۰ می باشد و هر کدام از این خطوط موقتا جلوی افزایش و کاهش قیمت نفت آمریکا را گرفته اند.

با این حال از منظر تحلیل تکنیکال این الگو جزو الگوهای افزایشی ادامه دهنده است و دیرو یا زود با شکست سطح مقاومت ۵۴٫۳۳ زمینه را برای صعود تا سطح مقاومت بعدی ۵۵٫۲۴ فراهم خواهد آورد و این در حالی است که در حرکت نزولی تنها به شرط شکسته شدن سطح حمایت ۵۲٫۱۶ و تثبیت کندل دو ساعته در پایین این سطح منجر به حرکت اصلاحی به سوی سطح حمایت بعدی ۵۱٫۳۰ و  ۵۰٫۲۶ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) می شود. در نمودار زیر، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت آمریکا و هدف بعدی آن به محض عبور از سطح مقاومت ۵۳٫۳۴ مشخص شده اند.

در سایر تحولات امروز در نمودار بعدی برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRJ7) پیش بینی می شود قیمت آن مقداری به سوی سطح حمایت ۵۵٫۳۸ اصلاح کند و بعد از آن با افزایش به سوی سطح مقاومت ۵۶٫۱۷ روبرو شود که این موضوع را بررسی امواج الیوت ویو و سطوح فیبوناچی پروجکشن در نمودار پایین نشان داده اند.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح حمایت ۵۵٫۳۸ بر روی خط فیبوناچی ۵۰ درصدی از ۵۶٫۸۸ (بالاترین سطح ۱۰ فوریه) و در موج نزولی c تشکیل شده است. این موج به همراه امواج قبلی در درون یک کانال افزایشی قرار گرفته اند که نشان می دهد قیمت نفت برنت بعد از برخورد به کف کانال (مماس با سطوح حمایت ۵۵٫۰۶ و ۵۵٫۰۲) می تواند دوباره به سوی سقف کانال یعنی سطوح ۵۶٫۷۵ و ۵۶٫۸۸ حرکت کند.

از نظر تحلیل تکنیکال بعد از تکمیل شدن این موج اصلاحی، موج افزایشی بعدی از قدرت و توانایی زیادی برای افزایش تا سطح ۵۷٫۴۵ (بالاترین سطح ۲ فوریه) برخوردار است. برای امروز چنانچه قیمت نفت برنت موفق به شکست سطح حمایت ۵۵٫۳۸ (خط فیبوناچی ۵۰ درصدی) شود منجر به کاهش به سوی سطوح حمایت بعدی ۵۵٫۰۶ و ۵۵٫۰۲ یعنی به ترتیب جاییکه خطوط فیبوناچی ۵۰ درصدی و ۶۱٫۸ درصدی قرار دارند، می شود. در نمودار بعدی، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت برنت دریای شمال و هدف های بعدی آن به محض شکست یکی از سطوح مقاومت ۵۶٫۱۷ یا حمایت ۵۵٫۳۸ دلار در هر بشکه به وضوح مشخص شده اند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن