تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLJ7) احتمال شکست سطح حمایت ۵۲٫۶۸ دلار در هر بشکه و کاهش قیمت آن تا سطح ۵۲٫۱۴ وجود دارد که این حرکت نزولی را قرار گرفتن قیمت در موج نزولی C بیشتر تایید کرده است. همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سومین موج از چرخه سه موجی از سطح ۵۵٫۲۴ (پایین ترین سطح ۳ ژانویه ۲۰۱۷) می باشد و تارگت قیمت نفت آمریکا در این موج را می توان سطح ۵۲٫۱۴ در نظر گرفت که این سطح محل برخورد قیمت آن به خط فیبوناچی پروجکشن ۶۱٫۸ درصدی می باشد.

باید توجه داشت که قیمت نفت آمریکا در بیشترین قدرت نزولی توان کاهش تا سطح ۵۰٫۴۱ (خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی) را دارد. همانطور که در چارت پایین دیده می شود این موج نزولی C در قالب سه موج کوچک شکل گرفته است و بررسی سطوح فیبوناچی پروجکشن دیگر از موج سوم یعنی موج c به تارگت ۵۱٫۴۰ (خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی) اشاره دارد. از نظر تحلیل تکنیکال استراتژیک، کاهش قیمت نفت آمریکا به سطح ۵۲٫۵۵ تاییدی در جهت شکست کامل سطح حمایت ۵۲٫۶۸ می باشد که می تواند تارگت ۵۲٫۱۴ را نمایان سازد.

در حرکت اصلاحی نیز سطح مقاومت اولیه بر روی ۵۳٫۲۱ (خط فیبوناچی ۳۸٫۲ درصدی) وجود دارد که اگر به هر دلیلی شکسته شود موجب تقویت قیمت نفت آمریکا به سطح مقاومت بعدی ۵۳٫۸۰ (بالاترین سطح روز گذشته) می شود. برای امروز ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت خام آمریکا (پیش بینی بازار ۱٫۹۶۷+ میلیون بشکه، رقم قبلی ۱٫۵۰۱+ میلیون بشکه) و آمار موجودی ذخایر نفت خام کوشینگ اداره اطلاعات انرژی آمریکا (رقم قبلی ۴۹۵+ هزار بشکه) اعلام می شوند و از نظر تحلیل فاندامنتال برای تعیین جهت قیمت نفت آمریکا باید منتظر ماند و حرکت بازار را بعد از این خبر دنبال کرد.

لازم به ذکر است بامداد امروز آمار موجودی ذخایر هفتگی موسسه انجمن نفت آمریکا (API) به میزان ۱۱٫۶۰۰+ میلیون بشکه افزایش یافت که بالاتر از رقم پیش بینی ۱٫۶۶۰+ میلیون بشکه و رقم قبلی ۲٫۵۰۲+ میلیون بشکه بود. معمولا آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت موسسه API چشم انداز نسبتاً مشخصی از وضعیت موجودی ذخایر نفت هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) که امروز اعلام خواهد شد، ترسیم می کند.

در نمودار بعدی امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRK7) پیش بینی می کنیم قیمت آن تا محدوده ۵۴٫۹۰ و ۵۴٫۶۳ ریزش کند که این موضوع را بررسی امواج الیوت ویو، سطوح فیبوناچی پروجکشن و کانال نزولی رسم شده در نمودار پایین نشان داده است.

همانطور که در چارت زیر دیده می شود روند نزولی قیمت از سطح ۵۷٫۰۵ (بالاترین سطح ۱ مارس ۲۰۱۷) در قالب سه موج شکل گرفته است و قیمت نفت برنت هم اکنون در موج نزولی c قرار گرفته است که در این موج می تواند تا سطح ۵۴٫۶۳ کاهش یابد که این سطح محل برخورد قیمت به خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی می باشد.

در نمودار پایین به وضوح مشخص است که این چرخه از امواج الیوت ویو در یک کانال نزولی شکل گرفته است که به تارگت ۵۴٫۶۳ اشاره دارد و بررسی سطوح فیبوناچی پروجکشن دیگر در نمودار روزانه تارگت ۵۴٫۳۹ را نشانه گرفته است که این سطح بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۵۰ درصدی از موج (C) که از سطح ۴۱٫۵۱ (پایین ترین سطح ۲ اوت ۲۰۱۶) شروع شده قرار گرفته است.

لازم به ذکر است سطح مقاومت قیمت نفت برنت بر روی سطح ۵۵٫۸۸ (خط فیبوناچی پروجکشن ۳۸٫۲  درصدی) در نمودار یک ساعته قرار دارد که اگر به هر دلیلی با قدرت شکسته شود موجب افزایش به سوی سطوح ۵۶٫۱۷ و ۵۶٫۳۶ دلار در هر بشکه می شود که در چارت پایین مشاهده می فرمائید. از نظر تحلیل فاندامنتال برای تعیین جهت قیمت نفت برنت نیز باید منتظر آمار موجودی ذخایر هفتگی نفت آمریکا ماند و حرکت بازار را بعد از این خبر دنبال کرد.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال لندن

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال لندن