تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLN7) سیگنال فروش تا سطح ۴۶٫۹۱ دلار در هر بشکه صادر شده است و اگر این سطح حمایت هم شکسته شود منجر به کاهش بیشتر قیمت آن تا سطح ۴۶٫۴۶ می شود که در نمودار زیر به وضوح مشخص شده است.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح ۴۶٫۹۱ بر روی خط فیبوناچی ۶۱٫۸ درصدی از موج افزایشی ۴۳٫۷۶ (پایین ترین سطح ۵ مه ۲۰۱۷) به ۵۲ (بالاترین سطح ۲۵ مه ۲۰۱۷) تشکیل شده است. اقدام معامله گران به گرفتن پوزیشن های فروش می تواند موجب فرود تا نرخ ۴۶٫۴۶ گردد که این سطح بر روی خط فیبوناچی ۱۰۰ درصدی از سطح ۵۰٫۲۸ قرار دارد و در این صورت، زمینه برای فرود بیشتر فراهم خواهد شد.

از منظر تحلیل تکنیکال برای قیمت نفت خام سبک آمریکا در طی ۱ الی ۲ هفته آینده پیش بینی می کنیم قیمت آن تا سطح ۴۴٫۰۹ ریزش داشته باشد که این سطح محل برخورد قیمت به خط فیبوناچی ریتریسمنت ۳۸٫۲ درصدی از موج افزایشی ۲۶٫۰۵ (پایین ترین سطح ۱۱ فوریه ۲۰۱۶) به ۵۵٫۲۴ (بالاترین سطح ۳ ژانویه ۲۰۱۷) می باشد.  نگاهی به چارت نفت خام سبک آمریکا نیز موئد این مطلب است و معامله گرانی که بعد از جلسه اوپک، نفت را فروخته اند هم اکنون در سود قابل توجهی هستند.

در واقع موج کاهشی که از سطح ۵۵٫۲۴ شروع شده است در قالب یک الگوی زیگزاگی شکل دو قلو ساخته شده است که در مجموع از هفت موج کوچک تشکیل شده است و موج پنجم یعنی موج A در حال کاهش قیمت نفت خام سبک آمریکا به سوی سطح ۴۴٫۰۹ در روزهای آتی می باشد که این تارگت نزولی در چارت روزانه به وضوح مشخص شده است که می تواند به سقوط قیمت نفت خام سبک آمریکا بیانجامد.

از این رو باید منتظر واکنش های تکنیکی بازار بود و در قیمت نفت خام سبک آمریکا که زیر سطح ۴۷٫۸۸ تثبیت شده است با شکسته شدن سطح ۴۶٫۹۱ دلار در هر بشکه احتمال کاهش بیشتر وجود خواهد داشت که اهداف نزولی بعدی آن در چارت یک ساعته و روزانه پایین مشخص شده اند.

در چارت بعدی امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRQ7) پیش بینی می شود قیمت آن با شکست سطوح ۴۹٫۱۹ و ۴۸٫۹۵ به ترتیب تا سطوح ۴۸٫۶۵ و ۴۸٫۵۴ کاهش یابد و سیگنال فروش صادر کند که این موضوع را قرار گرفتن قیمت در موج نزولی c تایید کرده است و احتمال ریزش مجدد قیمت به سطح ۴۸٫۹۵ (پایین ترین سطح ۲ ژوئن ۲۰۱۷) وجود دارد.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سومین موج از الگوی زیگزاگ می باشد که از سطح ۵۴٫۶۷ (بالاترین سطح ۲۵ مه ۲۰۱۷) شکل گرفته است و به باور ما با توجه به سقف دو قلوی ساخته شده در نزدیکی سطح ۵۱٫۴۰ قیمت نفت برنت در این موج دیر یا زود تا سطوح ۴۸٫۶۵ (خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی) و ۴۸٫۵۴ (خط فیبوناچی ۷۶٫۴ درصدی) کاهش خواهد یافت و از این رو سیگنال فروش هنوز معتبر است.

لازم به ذکر است برای قیمت نفت برنت دریای شمال در طی ۱ الی ۲ هفته آینده پیش بینی می کنیم قیمت آن تا سطح ۴۶٫۴۲ ریزش داشته باشد که این سطح محل برخورد قیمت به خط فیبوناچی ریتریسمنت ۳۸٫۲ درصدی از موج افزایشی ۲۷٫۱۰ (پایین ترین سطح ۲۰ ژانویه ۲۰۱۶) به ۵۸٫۳۷ (بالاترین سطح ۳ ژانویه ۲۰۱۷) می باشد. نگاهی به چارت نفت برنت دریای شمال نیز موئد این مطلب است و معامله گرانی که بعد از جلسه اوپک، نفت را فروخته اند هم اکنون در سود قابل توجهی هستند.

از منظر تحلیل تکنیکال موج نزولی آغاز شده از سطح ۵۸٫۳۷ در قالب یک الگوی زیگزاگ دو قلو بوجود آمده است که در مجموع از هفت موج تشکیل شده است و موج پنجم یعنی موج A در حال کاهش قیمت نفت برنت دریای شمال تا سطح ۴۶٫۴۲ دلار در هر بشکه می باشد که این تارگت نزولی را در چارت روزانه مشاهده می فرمائید. در نمودار بعدی، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت برنت دریای شمال و هدف بعدی آن به وضوح مشخص شده است.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن