تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLU7) پیش بینی می شود با توجه به کاهش چشمگیر موجودی ذخایر نفت خام ایالات متحده آمریکا و تعهد عربستان سعودی برای کاهش صادرات نفت خود در ماه اوت، قیمت آن تا سطح مقاومت ۵۰٫۷۹ دلار در هر بشکه رشد یابد و مجدد سیگنال خرید صادر کند که این حرکت را شکسته شدن سطح مقاومت ۵۰٫۲۲ در چارت پایین نشان داده است.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح مقاومت ۵۰٫۲۲ در قیمت نفت آمریکا بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۱۲۳٫۶ درصدی از موج افزایشی c یعنی سومین موج از موج بزرگ تر C از سطح ۴۳٫۶۵ (پایین ترین سطح ۱۰ جولای ۲۰۱۷) قرار داشت که شکسته شد و به باور ما قیمت نفت آمریکا در این موج از قدرت و پتانسیل خوبی برای صعود به ترتیب تا سطوح ۵۰٫۷۹ و ۵۱٫۷۱ برخوردار است که هر یک از آنها بر روی خطوط فیبوناچی پروجکشن ۱۳۸٫۲ درصدی و ۱۶۱٫۸ درصدی قرار دارند.

در چارت روزانه نیز مشخص است که قیمت نفت خام سبک آمریکا از سطح مقاومت ۵۰٫۲۰ عبور کرده که این سطح بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۶۱٫۸ درصدی از موج کاهشی ۵۵٫۲۴ (بالاترین سطح ۳ ژانویه ۲۰۱۷) به ۴۲٫۰۵ (پایین ترین سطح ۲۱ ژوئن ۲۰۱۷) قرار داشت.

براساس این تجزیه و تحلیل فیبوناچی امکان افزایش قیمت نفت آمریکا به سطح ۵۲٫۱۳ (خط فیبوناچی ریتریسمنت ۷۶٫۴ درصدی) زیاد است و برای امروز هر گونه حرکت اصلاحی و نزولی محدود به سطح حمایت اولیه در نزدیکی نرخ ۴۹٫۸۷ یعنی خط فیبوناچی پروجکشن ۱۱۴٫۶ درصدی در چارت یک ساعته می باشد. بنابراین با نگاهی به نمودار بازار، می توان حرکت افزایشی قیمت نفت خام سبک آمریکا و تارگت های بعدی آن را مشاهده کرد.

در چارت بعدی امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRV7) دلیلی برای تغییر تحلیل دیروز وجود ندارد و همچنان سیگنال خرید تا سطح مقاومت ۵۳٫۳۲ صادر کرده است که این حرکت افزایشی را قرار گرفتن قیمت در موج افزایشی c و بررسی امواج الیوت و سطوح فیبوناچی پروجکشن در چارت پایین به وضوح نشان داده است.

از منظر تحلیل تکنیکال در نمودار زیر این سومین موج از موج بزرگ تر C از سطح ۴۶٫۱۱ (پایین ترین سطح ۱۰ جولای ۲۰۱۷) می باشد و همانطور که در چارت پایین دیده می شود قیمت نفت برنت در این موج در تلاش است که به بالای سطح مقاومت ۵۲٫۷۲ (خط فیبوناچی پروجکشن ۱۲۳٫۶ درصدی) برسد و چنانچه موفق به شکست آن شود شانس زیادی برای ورود خریداران با حد تارگت ۵۳٫۳۲ و بعد از آن سطح ۵۴٫۲۸ بوجود می آورد.

در چشم انداز میان مدت (طی ۲ الی ۴ هفته) نیز همانطور که قبلا اشاره شد پیش بینی می کنیم قیمت نفت برنت دوباره به سوی سطح ۵۸٫۳۷ (بالاترین سطح ۳ ژانویه ۲۰۱۷) افزایش یابد که شرح تکنیکال آن در پایین آمده است. لازم به ذکر است برای امروز در حرکت اصلاحی سطوح حمایت به ترتیب بر روی ۵۲٫۳۶ و ۵۱٫۷۶ قرار دارند که هر یک از آنها به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی پروجکشن ۱۱۴٫۶ درصدی و ۱۰۰ درصدی قرار دارند.

برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن همچنان پیش بینی بینی می کنیم قیمت آن در طی ۲ الی ۴ هفته آینده دوباره به بالاترین سطح خود در روز ۳ ژانویه ۲۰۱۷ یعنی سطح ۵۸٫۳۷ رشد یابد که این حرکت صعودی را شکسته شدن سطح مقاومت ۵۱٫۰۱ در چارت هفتگی پایین به وضوح نشان داده است.

همانطور که در چارت پایین قیمت نفت برنت دریای شمال دیده می شود این سطح مقاومت ۵۱٫۰۱ بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۲۳٫۶ درصدی از موج نزولی ۱۴۷٫۵۰ (بالاترین سطح جولای ۲۰۰۸) به ۲۷٫۱۰ (پایین ترین سطح ۲۰ ژانویه ۲۰۱۶) تشکیل شده بود که با قدرت شکسته شد.

روند افزایشی قیمت از این سطح توسط یک سری از خطوط فیبوناچی ریتریسمنت از روند نزولی ۱۲۸٫۴۰ (بالاترین سطح مارس ۲۰۱۲) به ۲۷٫۱۰ تحت کنترل است و در چارت پایین به وضوح مشخص است که این روند نزولی پس از برخورد قیمت به خط فیبوناچی ریتریسمنت ۱۴٫۶ درصدی یعنی سطح ۴۴٫۶۸ وارونه شده و شکسته شدن سطح مقاومت ۵۱٫۰۱ نیز این وارونه شدن قیمت یا حرکت برگشتی (Reversal) را بیشتر تایید کرده است.

در چارت مربوطه بررسی امواج الیوت ویو نشان می دهد قیمت نفت برنت دریای شمال در موج افزایشی قوی C قرار دارد که در این موج براحتی می تواند خود را به بالای سطح ۵۸٫۳۷ (سقف موج A) بالا بکشاند. در نمودار روزانه نیز روند افزایشی قیمت نفت برنت دریای شمال از سطح ۲۷٫۱۰ چشم انداز قیمت را افزایشی نشان می دهد. از این رو طبق بررسی سطوح فیبوناچی پروجکشن از موج افزایشی C تارگت حداقل در این موج را می توان سطح ۵۶٫۳۰ و تارگت حداکثر نفت برنت دریای شمال را می توان در سطح ۷۵٫۶۲ در نظر گرفت.

در مجموع همانطور که در چارت روزانه دیده می شود از آنجایی که قیمت نفت برنت دریای شمال خود را به بالای سقف کانال نزولی رسانده است بنابراین احتمال صدور سیگنال خرید و رشد سریع قیمت نفت برنت دریای شمال به تارگت ۵۶٫۳۰ بسیار محتمل است.

این حرکت می تواند قیمت نفت برنت دریای شمال را بعد از آن وارد کانال دوبل یا تکراری کند که در این کانال دوبل تارگت های در حدود منطقه ۵۶٫۳۰ الی ۵۹٫۹۹ را برای قیمت نفت برنت دریای شمال می توان پیش بینی کرد. لازم به ذکر است در حرکت نزولی تنها به شرط شکسته شدن سطح روانی ۵۰ دلار در هر بشکه و کاهش قیمت به پایین این سطح می بایست در سناریوی افزایشی قیمت نفت برنت دریای شمال در مدت یاد شده تجدید نظر کرد.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن

نمودار روند تغییرات تایم فریم هفتگی قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن