تحلیل و بررسی نقاط روزانه سفارشهای خرید و فروش بازار جفت ارزهای عمده

برای شاخص جهانی ایندکس دلار آمریکا (DXY) که ارزش آن را در برابر پایه سبدی متشکل از ارزهای عمده بازار اندازه گیری می کند و از واحدهای پولی مرجع نسبت به دلار آمریکا در سال ۱۹۷۳ بوجود آمده هنوز پیش بینی می شود قیمت آن در هفته جاری به سطح مقاومت ۹۳٫۶۳۲ افزایش یابد که این حرکت را تثبیت قیمت در بالای سطح حمایت ۹۲٫۶۳ نشان داده است.

براساس آن چیزی که در نمودار پایین دیده می شود این سطح مقاومت و حمایت هر یک به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی ریتریسمنت ۳۸٫۲ درصدی و ۲۳٫۶ درصدی از روند نزولی ۹۷٫۸۷۱ (بالاترین سطح ۲۰ ژوئن ۲۰۱۷) به ۹۱٫۰۱۱ (پایین ترین سطح ۸ سپتامبر ۲۰۱۷) قرار دارند.

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد و عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد اما پس از مدتی تمایل به ادامه روند غالب پیدا می کند. درصدهای تصحیح بازگشت روند به ترتیب ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲ – ۵۰ – ۶۱٫۸ و ۱۰۰ درصدی در چارت پایین مشخص شده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.

باید توجه داشت واحدهای پولی که در شاخص دلار آمریکا وجود دارند عبارتند از یورو ۵۷.۶٪ ، ین ژاپن ۱۳.۶٪ ، پوند انگلیس ۱۱.۹٪ ، دلار کانادا ۹.۱٪ ، کرون سوئد ۴.۲٪ و فرانک سوئیس ۳.۶٪. این شاخص یکی از مهم ترین شاخص های بازار در جهت گیری روند قیمت محسوب می شود بطوری که هر موقع این شاخص همانند پیش بینی این هفته روند افزایشی به خود بگیرد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تضعیف شده و فروخته می شوند و هر موقع این شاخص روند کاهشی داشته باشد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تقویت می شوند و خریداری می شوند. از این رو ارزهای سایر کشورها وابستگی شدید به شاخص جهانی دلار آمریکا دارند.

از منظر تحلیل تکنیکال این روند افزایشی از سطح ۹۱٫۰۱۱ به ۹۵٫۱۴۹ (بالاترین سطح ۷ نوامبر ۲۰۱۷) در قالب پنج موج شکل گرفته است و موج چهارم یعنی موج ۴ در نزدیکی سطح ۹۲٫۶۳ به پایان رسیده است و با توجه به برخورد قیمت به سطح حمایت ۹۲٫۶۳ احتمال افزایش قیمت آن در موج بزرگC  وجود دارد. در حرکت صعودی چنانچه سطح مقاومت ۹۳٫۶۳۲ شکسته شود موجب تقویت قیمت آن به سطوح ۹۴٫۴۴۱ و ۹۵٫۲۵ می شود و این در حالی است که در حرکت نزولی تنها شکست سطح حمایت ۹۲٫۶۳ و تثبیت کندل روزانه قیمت در پایین آن منجر به کاهش قیمت آن به سطوح ۹۲٫۰۱۳ و ۹۱٫۴۹۱ می شود.

از منظر تحلیل فاندامنتال معامله گران منتظر گام بعدی در مورد قانون اصلاحات مالیاتی آمریکا هستند و در تقویم اقتصادی امروز بازار آمریکا، اخبار چندانی را نشان نمی دهد و تنها خبر مورد توجه بازار شاخص کسری تراز تجاری آمریکا در ماه اکتبر (پیش بینی بازار ۴۷٫۵۰- میلیارد ، رقم قبلی ۴۳٫۵۰- میلیارد ) و شاخص موسسه مدیریت عرضه بخش خدمات آمریکا ISM در ماه نوامبر (پیش بینی بازار ۵۹٫۰۰ ، رقم قبلی ۶۰٫۱) است. در این هفته اخبار مهمی از جمله گزارش اشتغال ماهانه بخش غیر کشاورزی آمریکا (NFP) منتشر خواهد شد و بازارها در انتظار نوسانات مختلفی هستند که این خبر می تواند بوجود آورد.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی شاخص دلار آمریکا