تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی بیت کوین
امروز برای قیمت جهانی بیت کوین در بازار کریپتو و ارزهای دیجیتال پیش بینی می شود قیمت آن سطح مقاومت ۸۵۶۸ دلار را بشکند و تا سطح مقاومت بعدی ۹۰۳۱ افزایش یابد که این موضوع را بررسی امواج الیوت ویو و سطوح فیبوناچی پروجکشن در چارت پایین به وضوح نشان داده است.
از منظر تحلیل تکنیکال چرخه سه موجی از سطح ۵۹۲۱ (پایین ترین سطح ۶ فوریه ۲۰۱۸) شکل گرفته است که موج سوم از این چرخه یعنی موج C در حال کشاندن قیمت بیت کوین به سوی سطوح ۹۰۳۱ و ۹۷۷۹ می باشد که هر یک از این سطوح به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی پروجکشن ۳۸٫۲ درصدی و ۶۱٫۸ درصدی از موج صعودی C قرار دارند.
در چارت مربوطه این چرخه بخشی از الگوی سر و شانه وارونه است که به محض افزایش قیمت بیت کوین به بالای سطح ۹۰۳۱ این الگو تایید می شود. لازم به ذکر است در حرکت نزولی تنها به شرط شکسته شدن سطح حمایت ۸۲۸۳ منجر به کاهش قیمت بیت کوین به سوی سطوح ۸۰۴۲ و ۷۸۲۰ یعنی جاییکه خط فیبوناچی پروجکشن ۷ درصدی و پایین ترین سطح ۱۱ فوریه ۲۰۱۸ قرار دارد، می شود.
بیت کوین شبکه ای است که تحت کنترل هیچ کس نیست و یک شکل جدید از پول دیجیتال است با یک تفاوت بزرگ با سایر پولها هیچ کس آن را کنترل نمیکند. پولهای معمولی به وسیله بانک های مرکزی ایجاد میشوند. در واقع بانک های مرکزی تصمیم می گیرند این پول ها وجود داشته باشند تا به وسیله آن از دولت اوراق قرضه خریداری کنند. بانک ها و شبکه پرداخت آن را به دقت کنترل میکنند تا بتوانند از امتیاز آن بهره مند شوند. آنها دروازههای سیستم مالی هستند. این ارز رمزپایه این رویه را تغییر داده است.
بیت کوین یک شبکه پرداخت غیر متمرکز است، یعنی نه یک شخص و نه یک کمپانی روی فرایند تولید و تغییر قیمت آن هیچ کنترلی ندارند. به جای آن، هر کسی روی شبکه کنترل پول خود را بر عهده دارد و هرکسی میتواند با دانلود نرم افزار بیت کوین و اجرای آن روی کامپیوتر شخصیاش روی سیستم مالی بیت کوین تاثیرگذار باشد. بیت کوین جزئیات هر تراکنشی که در شبکه انجام شده را در یک دفتر کل به نام بلاک چین ذخیره میکند.
همچنین بیت کوین یک نوع ارز دیجیتال است که به صورت مجازی ساخته و نگهداری میشود. کسی آن را کنترل نمیکند، چاپ نمیشود و به وسیله نرم افزاهای رایانه ای که در سراسر جهان مشغول حل مسائل ریاضی هستند، تولید میشود. این ارز دیجیتال اولین نمونه، از ارزهایی است که با نام ارزهای رمز پایه شناخته میشوند. در نمودار زیر، روند احتمالی حرکت آتی قیمت بیت کوین و هدف بعدی آن مشخص شده است.
در چارت بعدی برای شاخص جهانی ایندکس دلار آمریکا (DXY) که ارزش آن را در برابر پایه سبدی متشکل از ارزهای عمده بازار اندازه گیری می کند و از واحدهای پولی مرجع نسبت به دلار آمریکا در سال ۱۹۷۳ بوجود آمده پیش بینی می شود در این هفته قیمت آن مدتی در پایین سطح مقاومت ۹۰٫۶۴۶ در نوسان باشد یا اینکه به سوی سطوح ۸۹٫۸۰۲ و ۸۹٫۲۸۲ اصلاح کند که این حرکت را عدم توانایی قیمت در شکست سطح مقاومت ۹۰٫۶۴۶ نشان داده است.
براساس آن چیزی که در چارت بعدی شاخص دلار آمریکا دیده می شود این سطح مقاومت ۹۰٫۶۴۶ بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۳۸٫۲ درصدی از روند نزولی ۹۴٫۲۱۹ به ۸۸٫۴۳۸ تشکیل شده است و این سطح مماس با سقف کانال نزولی در چارت پایین می باشد.
از منظر تحلیل تکنیکال روند نزولی قیمت شاخص دلار آمریکا از سطح ۹۵٫۱۵ در قالب پنج موج شکل گرفته است که موج پنجم یعنی موج ۵ هم اکنون از حوالی سطح مقاومت ۹۰٫۶۴۶ آغاز گردیده است و پیش بینی می شود در این موج خود را تا سطح ۸۸٫۴۳۸ پایین بکشاند. لازم به ذکر است در حرکت صعودی تنها به شرط شکسته شدن سطح مقاومت ۹۰٫۶۴۶ و تثبیت کندل روزانه بالای آن باعث افزایش به ترتیب به سوی سطوح ۹۱٫۳۲۸ و ۹۲٫۰۱۱ می شود.
باید توجه داشت واحدهای پولی که در شاخص دلار آمریکا وجود دارند عبارتند از یورو ۵۷.۶٪ ، ین ژاپن ۱۳.۶٪ ، پوند انگلیس ۱۱.۹٪ ، دلار کانادا ۹.۱٪ ، کرون سوئد ۴.۲٪ و فرانک سوئیس ۳.۶٪. این شاخص یکی از مهم ترین شاخص های بازار در جهت گیری روند قیمت محسوب می شود.
بطوریکه هر موقع این شاخص همانند پیش بینی این هفته حرکت اصلاحی و نزولی به خود بگیرد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تقویت شده و خریداری می شوند و هر موقع این شاخص روند افزایشی داشته باشد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تضعیف می شوند و فروخته می شوند. از این رو ارزهای سایر کشورها وابستگی شدید به شاخص جهانی دلار آمریکا دارند.
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی بیت کوین
نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی شاخص دلار آمریکا