تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی بیت کوین

امروز برای قیمت جهانی بیت کوین در بازار کریپتو و ارزهای دیجیتال و رمزینه پیش بینی می شود قیمت آن سطح حمایت ۶۶۷۸ دلار را بشکند و تا سطح حمایت بعدی ۶۳۳۴ کاهش یابد و این حرکت نزولی را قرار گرفتن قیمت در موج نزولی C نشان داده است.

براساس آن چیزی که در چارت پایین بیت کوین دیده می شود کاهش عمیق قیمت بیت کوین تاییدی در جهت استمرار روند نزولی قیمت از سطح ۹۹۴۸ (بالاترین سطح ۵ مه ۲۰۱۸) می باشد و این روند در موج نزولی C از سطح ۷۷۹۰ قرار گرفته است و در این موج قادر است خود را تا سطح ۵۹۹۰ پایین بکشاند که این سطح بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۶۱٫۸ درصدی وجود دارد.

فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت بیت کوین نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است.

در حرکت نزولی کاملا مشخص است که سطح حمایت ۶۶۷۸ موقتا مانع از ریزش قیمت بیت کوین شده است و معلوم نیست که این سطح حمایت بتواند باعث تشکیل حرکت اصلاحی شود یا خیر اما محتمل ترین سناریوی موجود آن است هر گونه حرکت اصلاحی نیز کوتاه و محدود به نزدیکی سطح مقاومت ۷۰۲۶ خواهد بود و برای امروز در حرکت نزولی کاهش قیمت بیت کوین به سطح ۶۶۲۷ تاییدی در جهت شکسته شدن سطح حمایت ۶۶۷۸ است که می تواند تارگت نزولی ۶۳۳۴ را نمایان سازد.

بیت کوین شبکه ‌ای است که تحت کنترل هیچ ‌کس نیست و یک شکل جدید از پول دیجیتال است با یک تفاوت بزرگ با سایر پول‌ها هیچ کس آن را کنترل نمی‌کند. پول‌های معمولی به وسیله بانک ‌های مرکزی ایجاد می‌شوند. در واقع بانک ‌های مرکزی تصمیم می ‌گیرند این پول‌ ها وجود داشته باشند تا به وسیله‌ آن از دولت اوراق قرضه خریداری کنند. بانک‌ ها و شبکه پرداخت آن را به دقت کنترل می‌کنند تا بتوانند از امتیاز آن بهره ‌مند شوند. آن‌ها دروازه‌های سیستم مالی هستند. این ارز رمزپایه این رویه را تغییر داده است.

بیت کوین یک شبکه پرداخت غیر متمرکز است، یعنی نه یک شخص و نه یک کمپانی روی فرایند تولید و تغییر قیمت آن هیچ کنترلی ندارند. به جای آن، هر کسی روی شبکه کنترل پول خود را بر عهده دارد و هرکسی می‌تواند با دانلود نرم افزار بیت کوین و اجرای آن روی کامپیوتر شخصی‌ اش روی سیستم مالی بیت کوین تاثیرگذار باشد. بیت کوین جزئیات هر تراکنشی که در شبکه انجام شده را در یک دفتر کل به نام بلاک چین ذخیره می‌کند.

همچنین بیت کوین یک نوع ارز دیجیتال است که به صورت مجازی ساخته و نگهداری می‌شود. کسی آن را کنترل نمی‌کند، چاپ نمی‌شود و به وسیله نرم ‌افزاهای رایانه ‌ای که در سراسر جهان مشغول حل مسائل ریاضی هستند، تولید می‌شود. این ارز دیجیتال اولین نمونه، از ارزهایی است که با نام ارزهای رمز پایه شناخته می‌شوند.

در سایر تحولات در چارت بعدی برای شاخص جهانی ایندکس دلار آمریکا (DXY) که ارزش آن را در برابر پایه سبدی متشکل از ارزهای عمده بازار اندازه گیری می کند و از واحدهای پولی مرجع نسبت به دلار آمریکا در سال ۱۹۷۳ بوجود آمده پیش بینی می شود با توجه به شکسته شدن سطح حمایت ۹۳٫۶۵۷ تا سطح حمایت بعدی ۹۲٫۸۱۱ کاهش یابد و این حرکت نزولی را بررسی الگوی امواج الیوت ویو و سطوح فیبوناچی ریتریسمنت در چارت پایین نشان داده است.

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد و عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد اما پس از مدتی تمایل به ادامه روند غالب پیدا می کند. درصدهای تصحیح بازگشت روند به ترتیب ۷٫۰۰ – ۱۴٫۶ –  ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲ – ۵۰ – ۶۱٫۸ – ۷۶٫۴ – ۸۶٫۴ و ۱۰۰ درصدی در چارت پایین مشخص شده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.

براساس آن چیزی که در چارت بعدی دیده می شود این سطوح حمایت ۹۳٫۶۵۷ و ۹۲٫۸۱۱ هر یک به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی ریتریسمنت ۲۳٫۶ درصدی و ۳۸٫۲ درصدی از روند افزایشی از سطح ۸۹٫۲۲۹ به ۹۵٫۰۲۵ قرار دارند و این روند توسط موج نزولی c در حرکت است که از پنج موج کوچک تر تشکیل شده است.

سطح مقاومت ۹۵٫۱۴۹ (بالاترین سطح ۷ نوامبر ۲۰۱۷) منجر به شکل گیری موج نزولی ۴ شد که این موج ممکن است تا سطح ۹۲٫۸۱۱ امتداد داشته باشد و بعد از تکمیل شدن این موج در حوالی سطح ۹۲٫۸۱۱ می بایست منتظر از سرگیری روند افزایشی در موج ۵ باشیم.

در حرکت نزولی تنها به شرط شکست سطح حمایت ۹۲٫۸۱۱ و تثبیت کندل روزانه پایین آن منجر به کاهش به سطح حمایت بعدی ۹۲٫۱۲۷ می شود و این در حالی است که در حرکت صعودی تنها به شرط افزایش و تثبیت کندل دو ساعته بالای سطح مقاومت ۹۳٫۶۵۷ موجب افزایش به سطح مقاومت بعدی ۹۴٫۱۷۹ خواهد شد که در چارت بعدی مشاهده می فرمائید.

باید توجه داشت واحدهای پولی که در شاخص دلار آمریکا وجود دارند عبارتند از یورو ۵۷.۶٪ ، ین ژاپن ۱۳.۶٪ ، پوند انگلیس ۱۱.۹٪ ، دلار کانادا ۹.۱٪ ، کرون سوئد ۴.۲٪ و فرانک سوئیس ۳.۶٪. این شاخص یکی از مهم ترین شاخص های بازار در جهت گیری روند قیمت محسوب می شود.

بطوری که هر موقع این شاخص همانند پیش بینی این هفته حرکت کاهشی به خود بگیرد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تقویت شده و خریداری می شوند و هر موقع این شاخص روند افزایشی داشته باشد، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار آمریکا تضعیف شده و فروخته می شوند. از این رو ارزهای سایر کشورها وابستگی شدید به شاخص جهانی دلار آمریکا دارند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی بیت کوین

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی شاخص دلار آمریکا