تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی اونس طلا

برای قیمت جهانی اونس طلا تحلیل پیشین معتبر است و پیش بینی می شود قیمت آن از نزدیکی سطح ۱۲۳۱ یا ۱۲۳۷ به پیک و سقف قیمت خود برسد و دوباره فروشندگان را تا سطح ۱۲۱۱ وارد بازار کند و انتظار می رود از نزدیکی سطح ۱۲۳۱ روند نزولی که از سطح ۱۲۴۳ شروع شده است احیا شود.

در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۱۲۱۱ با قدرت شکسته شود می تواند منجر به کاهش قیمت آن به سوی سطح ۱۲۰۱ شود. همانطور که در چارت تایم فریم یک ساعته مشخص است این سطوح مقاومت ۱۲۳۱ و ۱۲۳۷ بر روی خطوط فیبوناچی ریتریسمنت ۱۴٫۶ درصدی و ۷ درصدی از روند صعودی ۱۱۵۹ به ۱۲۴۳ تشکیل شده اند و از نظر تحلیل تکنیکال این روند با توجه به کاهش عمیق قیمت از سطح ۱۲۴۳ تکمیل شده است.

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد و عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد. درصدهای تصحیح بازگشت روند به ترتیب ۷٫۰۰ – ۱۴٫۶ –  ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲ – ۵۰ – ۶۱٫۸ – ۷۶٫۴ – ۸۶٫۴ و ۱۰۰ درصدی در چارت پایین مشخص شده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.

در چارت روزانه قیمت جهانی اونس طلا سیگنال فروش به سوی سطح ۱۱۵۹ صادر شده است که این موضوع را عدم توانایی قیمت در تثبیت بالای سطح مقاومت ۱۲۳۸ نشان داده است و این سطح بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۱۴٫۶ درصدی از موج قوی بزرگ C از سطح ۱۳۶۶ وجود دارد.

در میان مدت شکست این سطح حمایت ۱۱۵۹ علامت مهمی را در پی خواهد داشت زیرا الگوی پرچم را تایید خواهد کرد و همین الگو در میان مدت و بلند مدت می تواند تارگت ۱۰۳۲ را نمایان سازد. در مجموع حرکت اصلاحی که در برخورد به سطح حمایت ۱۱۵۹ رخ داده است در یک پرچم افزایشی شکل گرفته که جزو الگوی ادامه دهنده کاهشی است و این الگو به همراه پرچم قبلی اشاره به یک کاهش بزرگ قیمت از نرخهای فعلی دارد که در گزارشات قبلی بدان اشاره کرده بودیم.

از هفته گذشته تا کنون شاهد موج چندانی در بازار جهانی اونس طلا نبودیم که علت اصلی این مسئله انتظار برای اعلام اخبار مهم اقتصادی آمریکا در طول این هفته است و هفته ی گذشته نیز معامله گران طلا موفق به شکست خط روند نزولی رسم شده از سطح ۱۲۴۳ نشده اند و بنابراین می توان برای امروز محدوده بین ۱۲۳۱ و ۱۲۳۷ را مقاومت مهم اونس طلا  دانست.

به نظر می رسد که بازار جهت خود را می داند و یکی دو در صد بالا یا پایین بودن شاخص اقتصادی از آمریکا کلیت داستان را عوض نخواهد کرد و در ایده ال ترین شرایط تک موج کوتاهی به نمودار اضافه خواهد شد و نمی تواند جهت ماندگاری در بازار ایجاد کند و تنها موجب امواج اصلاحی مقطعی می شود.

از نظر بنیادی قیمت جهانی اونس طلا همچنان تحت فشار است و در انتظار هستیم تا در نزدیکی سطوح مقاومت اشاره شده فرصتهایی برای ورود به پوزیشن فروش فراهم شود و همچنان انتظار می رود که با افزایش مجدد شاخص جهانی دلار آمریکا از مابین نرخهای حمایت ۹۵٫۸۷ و ۹۵٫۰۸ به سوی بالاترین سطوح ۱۶ ماهه گذشته ، قیمت جهانی اونس طلا مجدد تحت فشارهای نزولی باقی بماند.

امروز در تقویم اقتصادی آمریکا به جز شاخص ضریب اطمینان مصرف کنندگان آمریکا خبر خاصی اعلام نمی شود اما در طول این هفته در تقویم اقتصادی آمریکا شاخص تولیدات ناخالص داخلی ، شاخص خالص تعدیل مخارج مصرف شخصی و درآمد و مصارف شخصی آمریکا اعلام می شوند و با توجه به سخنرانی جرومی پاول رئیس بانک فدرال و چند تن از مقامات بانک فدرال، انتشار صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا (FOMC) در روز پنجشنبه بحث های مربوطه در خصوص چشم انداز نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا اهمیت خاصی دارد و بسته به اینکه متن صورتجلسه چه باشد قیمت جهانی اونس طلا نیز واکنش نشان خواهد داد.

بطور معمول تقریبا بیست روز پس از نشست، صورتجلسه این نهاد اعلام می شود که در بعضی مقاطع اهمیت آن از بیانیه صادر شده پس از جلسه بیشتر است. بازار بسیار علاقه مند است تا بداند در این جلسه چه رفته است. چه مباحثی مطرح شده ؟ آرای اعضای این نهاد در خصوص نرخ بهره چگونه بوده است؟ روشن شدن این سوالات می تواند از نظر تحلیل بنیادی روند قیمت جهانی اونس طلا را بعد از انتشار صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا (FOMC) تا حدود زیادی مشخص کند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی اونس طلا

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس طلا