تحلیل چشم انداز روزانه قیمت نفت خام و برنت دریای شمال

امروز برای قیمت نفت خام سبک آمریکا (CLN9) پیش بینی می شود قیمت آن در صورت شکست سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ دلار در هر بشکه تا سطح مقاومت بعدی ۵۵٫۷۶ افزایش یابد و همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۱۳۸٫۲ درصدی از یک موج نزولی –c- از سطح ۶۳٫۸۱ تشکیل شده است.

در حرکت صعودی چنانچه این سطح مقاومت با قدرت شکسته شود تاییدی در جهت الگوی کف دو قلو در حوالی سطح ۵۰٫۷۹ خواهد بود که برای قیمت نفت خام سبک آمریکا می تواند تارگت افزایشی ۵۸٫۸۴ (خط فیبوناچی پروجکشن ۷۶٫۴ درصدی) را نمایان سازد.

با این حال باید توجه داشت که این سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ توسط مقاومت دیگری در سطح ۵۴٫۴۸ تقویت شده است که این سطح در چارت روزانه بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۵۰ درصدی از روند صعودی ۴۲٫۳۶ به ۶۶٫۶۰ تشکیل شده است و هنوز مشخص نیست که قیمت بتواند در تلاش کنونی خود از این سطوح مقاومت با قدرت عبور کند.

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد و عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد اما پس از مدتی تمایل به ادامه روند غالب پیدا می کند.

درصدهای تصحیح بازگشت روند به ترتیب ۷٫۰۰ – ۱۴٫۶ –  ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲ – ۵۰ – ۶۱٫۸ – ۷۶٫۴ – ۸۶٫۴ و ۱۰۰ درصدی در چارت پایین مشخص شده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.

فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت نفت خام سبک آمریکا نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است.

به باور ما در صورت عدم توانایی قیمت در شکست سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ به معنای تکمیل شدن موج افزایشی قیمت از سطح ۵۰٫۶۰ (پایین ترین سطح ۵ ژوئن ۲۰۱۹) خواهد بود که بعد از آن می تواند روند نزولی قیمت را احیا کند. از نظر تحلیل تکنیکال استراتژیک قیمت نفت خام سبک آمریکا می بایست با قدرت در بالای سطح ۵۵٫۰۰ در چارت یک ساعته تثبیت شود تا شکست سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ با اطمینان بیشتری تایید شود.

این در حالی است که در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۵۳٫۲۸ به هر دلیلی شکسته شود منجر به استمرار سیر نزولی قیمت به سوی سطح ۵۰٫۷۹ خواهد شد. با این همه حال بهتر است برای امروز رفتار قیمت آن را در برخورد به سطح مقاومت ۵۴٫۸۱ در نظر بگیریم. در نمودار زیر ، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت خام سبک آمریکا و هدف های بعدی آن به وضوح مشخص شده اند.

در چارت بعدی امروز برای قیمت نفت برنت دریای شمال بازار لندن (BRQ9) پیش بینی می شود سطح مقاومت ۶۳٫۱۲ شکسته شود و تا سطح مقاومت بعدی ۶۴٫۲۲ صعود کند که این موضوع را قرار گرفتن قیمت در موج افزایشی c نشان داده است. از نظر بنیادی نیز به دلیل احتمال بروز نشانه های مثبت از مذاکرات تجاری پس از توئیت اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، تقاضای جهانی برای نفت افزایش یافته است.

همانطور که در چارت نفت برنت دریای شمال دیده می شود این سومین موج از چرخه سه موجی از سطح ۵۹٫۴۵ (پایین ترین سطح ۵ ژوئن ۲۰۱۹) است و در این موج قادر است خود را تا سطح ۶۴٫۲۲ بالا برساند و این سطح بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی واقع شده است. بررسی الگوی گوه یا کنج (Wedge) اشاره به تارگت های در حدود ۶۰٫۶۷ تا ۶۱٫۳۵ دارد که در این صورت هدف صعودی ۶۴٫۲۲ را می بایست نادیده گرفت.

در چارت روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال در تلاش برای عبور از سطح مقاومت ۶۲٫۷۷ است که این سطح بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۵۰ درصدی از روند صعودی ۴۹٫۹۳ به ۷۵٫۶۰ قرار دارد و در صورتیکه این سطح مقاومت با قدرت شکسته شود زمینه را برای تقویت قیمت به سوی سطح مقاومت بعدی ۶۵٫۷۹ فراهم می آورد که بالاتر از تارگت ۶۴٫۲۲ دلار در هر بشکه در چارت یک ساعته می باشد. در نمودار بعدی ، روند احتمالی حرکت آتی قیمت نفت برنت دریای شمال و هدف های بعدی آن به وضوح مشخص شده اند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت خام سبک آمریکا

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت نفت برنت دریای شمال لندن

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت نفت برنت دریای شمال لندن