تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی اونس طلا

امروز برای قیمت جهانی اونس طلا پیش بینی می شود قیمت آن به این حرکت اصلاحی نزولی خود در حوالی سطح حمایت ۱۳۸۶ پایان دهد و بعد از آن دو مرتبه سیگنال خرید صادر کند و به سوی سطح مقاومت ۱۴۲۰ افزایش یابد.

همانطور که در چارت پایین قیمت جهانی اونس طلا دیده می شود این حرکت اصلاحی نزولی از سطح ۱۴۳۸ (بالاترین سطح ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹) شروع شده است و شامل سه موج می باشد که از نظر طولی با یکدیگر برابر هستند.

این ویژگی تکنیکالی اشاره به شکل گیری یک الگوی مسطح یا صاف (Flat) را دارد و از نظر تحلیل تکنیکال قیمت جهانی اونس طلا در موج بزرگ C که از سطح ۱۱۵۹ شروع شده در حال حرکت است و بررسی سطوح فیبوناچی پروجکشن به یک سری سطوح حمایت و مقاومت اشاره کرده است.

فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت جهانی اونس طلا نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است.

از منظر تحلیل تکنیکال سطح ۱۳۸۷ که بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۹۳٫۶ درصدی قرار دارد به عنوان سطح حمایت قوی در نظر گرفته می شود که انتظار می رود از نزدیکی این سطح حمایت سیگنال خرید صادر شود و سطوح حمایت بعد از آن به ترتیب بر روی ۱۳۷۰ و ۱۳۴۶ دیده می شوند که هر یک از این سطوح به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی پروجکشن ۸۶٫۴ درصدی و ۷۶٫۴ درصدی وجود دارند. در نمودار زیر ، روند احتمالی حرکت آتی قیمت جهانی اونس طلا و هدف های بعدی آن به وضوح مشخص شده اند.

از نگاه تحلیل بنیادی انتشار آمارهای قوی تر از حد انتظار از بازار کار آمریکا در معاملات روز جمعه موجب شده تا احتمال کاهش قابل توجه نرخ بهره در نشست ماه جاری بانک فدرال رزرو به حداقل ممکن برسد و این مسئله سبب شده ارزش دلار آمریکا در مقابل ارزهای اصلی بازار به بالاترین رقم های ۳ هفته اخیر برسد و قیمت جهانی اونس طلا از سطح مقاومت ۱۴۳۹ به نزدیکی سطح حمایت ۱۳۸۶ کاهش یابد.

با این حال پدیده ریسک گریزی در بازار آسیا و کاهش شاخص های سهام به کمترین سطوح ۲٫۵ هفته اخیر به عنوان یکی از نگرانی های عمده بازار مطرح است که مانع از کاهش قیمت جهانی اونس طلا به زیر سطوح حمایت مهم ۱۳۸۶ و ۱۳۸۰ شده است.

باید توجه داشت آمارهای اخیر نشان می دهد که بانک مرکزی چین در ماه ژوئن حجم ذخایر طلای خود را برای هفتمین ماه متوالی افزایش داده است و چین بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان است. از سوی دیگر بازارها برای امروز و فردا منتظر سخنرانی سه ماهه جرومی پاول، رئیس بانک فدرال رزرو آمریکا در کنگره و انتشار صورتجلسه بانک مرکزی آمریکا هستند تا سرنخ هایی از چشم انداز سیاست پولی آمریکا در بازه زمانی کوتاه مدت به دست بیاورند.

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس طلا