تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی اونس طلا
امروز برای قیمت جهانی اونس طلا هنوز پیش بینی می شود قیمت آن مدتی بین سطوح ۱۴۱۱ و ۱۴۲۷ در نوسان باشد و بعد از شکست یکی از سطوح فوق جهت قیمت آن مشخص گردد. همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطوح هر یک به ترتیب بر روی خطوط فیبوناچی پروجکشن ۱۴٫۶ درصدی و ۲۳٫۶ درصدی از یک موج صعودی ۱۲۶۵ تشکیل شده اند که در سطح ۱۴۳۸ (بالاترین سطح ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹) به پایان رسیده است.
برای امروز در حرکت صعودی چنانچه از بالا سطح مقاومت ۱۴۲۷ با قدرت شکسته شود سیگنالی در جهت امتداد موج صعودی iii به سوی سطح ۱۴۵۲ صادر خواهد کرد و این در حالی است که در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۱۴۱۱ با قدرت شکسته شود منجر به کاهش قیمت آن به سوی سطح ۱۳۸۶ می شود.
فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت جهانی اونس طلا نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است.
از منظر تحلیل تکنیکال افزایش قیمت از سطح ۱۳۸۶ در قالب سه موج شکل گرفته است که یک موج بزرگ تر ۵ را شکل داده است و براساس این شمارش امواج الیوت ویو این احتمال قویا وجود دارد که قیمت آن تا سطح ۱۴۵۲ افزایش یابد. در هر حال گاهی اوقات پنج موجم شامل تنها شامل سه موج کوچک می باشد و موج ۵ ممکن است در حوالی سطح ۱۴۵۲ به سقف خود رسیده باشد. از این رو می بایست منتظر نوسانات و تحولات بیشتر قیمت بود تا جهت قیمت آن مشخص گردد.
بنابراین برای امروز باید منتظر شکسته شدن یکی از این دو سطح ۱۴۱۱ یا ۱۴۲۷ شد تا جهت حرکت بازار مشخص شود. شروع حرکات بازار می تواند قیمت را به یکی از دو سوی این روند هدایت کند و انتظار می رود، تا زمانی که حرکتی را برای شروع یک روند صعودی یا نزولی آغاز نکند، قیمت در نوسانات خنثی قرار داشته باشد. در نمودار پایین، روند احتمالی حرکت آتی قیمت جهانی اونس طلا و هدف بعدی آن به وضوح مشخص شده است.
با توجه به افزایش نرخ بهره توسط بانک فدرال رزرو آمریکا (FOMC) و افزایش تنش ها در خاورمیانه، قیمت جهانی اونس طلا به بالای سطح مقاومت ۱۴۲۰ رسیده است و از نظر فعالان بازار کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره در آمریکا در هفته آینده قطعی است و از سوی دیگر احتمال کاهش ۵۰ واحدی نرخ بهره بانک فدرال رزرو آمریکا نیز ۱۸ درصد برآورد شده است. در سایر تحولات همچنین انتظار می رود بانک مرکزی اروپا (ECB) در نشست فردا خود سیاست پولی انبساطی را در پیش بگیرد.
آمار موجودی ذخایر طلا صندوق جهانی اسپایدر (SPDR) نیز به ۸۲۳٫۱۳۰ تن افزایش یافت و براساس آنچه که مشخص شد معمولا میزان موجودی صندوق جهانی اسپایدر و عملکرد مدیران عملیاتی این صندوق رابطه بسیار زیادی با قیمت جهانی اونس طلا دارد.
قیمت جهانی اونس طلا در بازارهای جهانی هم اکنون نسبت به کاهش نرخ بهره در آمریکا بسیار حساس است زیرا کاهش نرخ بهره، هزینه فرصت نگهداری طلا را به عنوان یک دارایی بی بازده کاهش می دهد و سرمایه گذاران را ترغیب به خرید اوراق بهادار با پشتوانه طلا می کند و قیمت فلز زرد را افزایش می دهد. در حرکت صعودی ، بازگشت قیمت به بالای سطح مقاومت ۱۴۲۷ می تواند زمینه تقویت قیمت جهانی اونس طلا تا نرخ ۱۴۵۲ را هموار کند.
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی اونس طلا