تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی مس و آلومینیم بازار فلزات لندن
برای قیمت جهانی مس در بازار بورس فلزات لندن هنوز پیش بینی می شود قیمت آن به سطح مقاومت ۵۹۸۸ دلار در هر تن افزایش داشته باشد و این حرکت صعودی را بررسی امواج الیوت ویو و سطوح فیبوناچی پروجکشن در چارت پایین به وضوح نشان داده است. همانگونه که در چارت پایین دیده می شود قیمت جهانی مس در موج افزایشی c یعنی سومین موج از یک الگوی مسطح یا صاف (Flat) از سطح ۵۵۱۸ (پایین ترین سطح ۳ سپتامبر ۲۰۱۹) شکل گرفته است.
این الگو با سه مولفه موجی مشخص شده است که از نظر طولی با یکدیگر برابرند. از نظر تحلیل تکنیکال این به معنای استمرار موج صعودی c به سوی سطح ۵۹۸۸ (خط فیبوناچی پروجکشن ۳۸٫۲ درصدی از یک موج بزرگ تر C از سطح ۶۶۰۸) می باشد و بررسی خطوط فیبوناچی پروجکشن دیگر در چارت یک ساعته به تارگت افزایشی ۶۰۵۰ اشاره دارد که این سطح بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۱۰۰ درصدی از یک موج c می باشد. لازم به ذکر است در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۵۷۶۴ با قدرت شکسته شود منجر به کاهش محدود قیمت به سطح حمایت بعدی ۵۶۹۷ می شود.
فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت جهانی مس نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است.
بورس فلزات لندن (LME) یکی از قدیمی ترین بورس های کالایی در دنیاست که فلزات غیرآهنی از جمله مس در آن معامله میشوند که در این بورس علاوه بر کالاهای مذکور شاخص قیمت بورس فلزات لندن (LMEX) نیز که شاخصی از قیمت ۶ فلز اصلی (آلومینیوم، مس، سرب، نیکل، قلع و روی) است، قابل معامله است. در نمودار زیر، روند احتمالی حرکت آتی قیمت مس و هدف بعدی آن به وضوح مشخص شده است.
در چارت بعدی برای قیمت جهانی آلومینیم آلیاژی در بازار بورس فلزات لندن هنوز پیش بینی می شود قیمت آن سطح مقاومت ۱۷۶۴ را تاچ کند و در صورت شکست آن تا سطح مقاومت بعدی ۱۸۱۰ افزایش داشته باشد. براساس آن چیزی که در چارت دیده می شود این سطح مقاومت بر روی خط فیبوناچی پروجکشن ۵۰ درصدی از یک موج نزولی C از سطح ۱۶۸۰ تشکیل شده است و هنوز مشخص نیست که این موج تکمیل شده باشد یا نه.
اما بخش مشخص آن این است که موج افزایشی قیمت از سطح ۱۷۰۵ (پایین ترین سطح ۳ اکتبر ۲۰۱۹) از سه موج کوچک شکل گرفته که یک الگوی مسطح یا صاف را ساخته است. از منظر تحلیل تکنیکال پیش بینی می شود این موج افزایشی c بتواند قیمت را تا سطح ۱۷۶۴ بالا بکشاند. در حرکت صعودی چنانچه قیمت آلومینیم آلیاژی بتواند به بالای سطح ۱۷۶۴ برسد تاییدی در جهت ساخته شدن کف دو قلو در حوالی سطح ۱۷۰۵ می باشد که می تواند هدف افزایشی ۱۸۱۰ را نمایان سازد.
این در حالی است که در حرکت نزولی چنانچه سطح حمایت ۱۷۱۵ با قدرت شکسته شود منجر به تضعیف قیمت به سوی سطوح ۱۶۹۸ و ۱۶۴۷ دلار در هر تن خواهد شد. در نمودار بعدی، روند احتمالی حرکت آتی قیمت جهانی آلومینیم آلیاژی و هدف بعدی آن به وضوح مشخص شده است.
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی هر تن مس در بازار بورس فلزات لندن
نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی هر تن مس در بازار بورس فلزات لندن
نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی هر تن آلومینیم آلیاژی در بازار بورس فلزات لندن