تحلیل چشم انداز روزانه قیمت جهانی اونس طلا

امروز برای قیمت جهانی اونس طلا پیش بینی می شود قیمت آن به سوی سطح مقاومت ۱۶۵۷ افزایش یابد و این موضوع را شکسته شدن سطح مقاومت ۱۶۴۳ و تثبیت روز گذشته قیمت در بالای سطح حمایت ۱۶۲۹ در چارت پایین نشان داده است.

همانطور که در چارت پایین دیده می شود این سطح مقاومت ۱۶۴۳ بر روی خط فیبوناچی ریتریسمنت ۵۰ درصدی از روند صعودی ۱۵۸۴ به ۱۷۰۲ تشکیل شده است و سطح مقاومت بعدی بر روی ۱۶۵۷ (خط فیبوناچی ریتریسمنت ۳۸٫۲ درصدی) دیده می شود.

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد و عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد اما پس از مدتی تمایل به ادامه روند غالب پیدا می کند.

درصدهای تصحیح بازگشت روند به ترتیب ۷٫۰۰ – ۱۴٫۶ –  ۲۳٫۶ – ۳۸٫۲ – ۵۰ – ۶۱٫۸ – ۷۶٫۴ – ۸۶٫۴ و ۱۰۰ درصدی در چارت پایین مشخص شده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.

این در حالی است که در حرکت نزولی سطح حمایت اولیه بر روی ۱۶۲۹ قرار دارد که اگر به هر دلیلی با قدرت شکسته شود منجر به کاهش قیمت آن به ترتیب به سطوح ۱۶۱۲ و ۱۵۸۴ می شود. در بررسی چارت روزانه نیز قیمت جهانی اونس طلا با سطح حمایت ۱۶۳۹ (خط فیبوناچی پروجکشن ۲۰۰ درصدی از روند صعودی ۱۲۶۵) روبرو شده است و این احتمال قویا وجود دارد تا زمانیکه بالای سطح حمایت ۱۶۲۹ قرار دارد به سطوح ۱۶۶۶ و ۱۶۸۳ برگردد.

فیبوناچی پروجکشن ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از ۱۰۰ درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای ۱۰۰ درصد آن روند اهمیت دارد. در نمودار زیر همانطور که دیده می شود قیمت جهانی اونس طلا نسبت به نقاطی که با فلش مشخص شده عکس العمل نشان داده است. در نمودار زیر ، روند احتمالی حرکت آتی قیمت جهانی اونس طلا و هدف های بعدی آن به وضوح مشخص شده اند.

از نظر تحلیل بنیادی مهمترین خبر امروز اعلام نرخ بهره بانک مرکزی اروپا (ECB) است و انتظار می رود محرک های اقتصادی معرفی شود زیرا چشم انداز رشد اقتصادی منطقه یورو با توجه به شیوع ویروس کرونا نگران کننده است. افزایش تقاضا برای خرید طلا از نزدیکی سطح حمایت ۱۶۲۹ پیش از اعلام سیاست های انبساطی پولی ارزان بیانگر آن است که سیاستهای پولی بانک مرکزی اروپا و کنفرانس خبری کریستین لگارد (رئیس بانک مرکزی اروپا) موجب حرکت صعودی اونس طلا خواهد شد. عمده تغییرات قیمت جهانی اونس طلا نیز همراستا با نوسانات کلی دارایی ها است و این وضعیت در آینده نزدیک در تغییرات قیمت جهانی اونس طلا و تشکیل الگوهای معاملاتی تاثیر گذار خواهد بود.

باید توجه داشت بانک های مرکزی جهان ( آمریکا ، انگلیس ، استرالیا ، کانادا و…) تلاش های خود برای مقابله با تبعات شیوع ویروس کرونا را افزایش داده اند و پیش بینی می شود بانک فدرال رزرو آمریکا در نشست هفته آینده خود باز هم نرخ بهره را کاهش دهد. قیمت جهانی اونس طلا در بازارهای جهانی هم اکنون نسبت به کاهش نرخ بهره در آمریکا بسیار حساس است زیرا کاهش نرخ بهره، هزینه فرصت نگهداری طلا را به عنوان یک دارایی بی بازده کاهش می دهد و سرمایه گذاران را ترغیب به خرید اوراق بهادار با پشتوانه طلا می کند و قیمت فلز زرد را افزایش می دهد.

نباید فراموش کرد که قیمت جهانی اونس طلا به خاطر سقوط بازار سهام در سراسر دنیا و شکست مذاکرات روسیه و اوپک رکورد هفت ساله خود را شکسته است و به نظر می رسد برنده این جنگ قیمت نفت باشد. اونس طلا که همواره از آن به عنوان یک سرمایه گذاری مطمئن و ایمن یاد شده، می تواند یکی از برندگان ترسی باشد که به خاطر جنگ میان عربستان و روسیه بر سر نفت و شیوع ویروس کرونا در بازار جهانی سهام افتاده است و از این رو تا زمانیکه شاخص های سهام در بازارهای بورس در سراسر جهان رو به کاهش اند ، تب طلا همچنان بالا است.

نمودار روند تغییرات تایم فریم ۱ ساعته قیمت جهانی اونس طلا

نمودار روند تغییرات تایم فریم روزانه قیمت جهانی اونس طلا